Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Formula 1

Seuraavat potkut F1-sarjassa jo tulossa? – Asiantuntijalta kova tuomio: “Hänen päivänsä ovat luetut”

Sérgio Perez F1-kuljettaja Red Bulll
AOP

Taso ja kilpailu F1-sarjassa on äärimmäisen kovaa, eikä kenelläkään ole varaa tuudittautua keskinkertaisiin suorituksiin. Siitä kertoo myös Sergio ‘Checo Perezin tilanne.

Sergio Perez on ainoa kuljettaja tallikaverinsa Max Verstappenin lisäksi, joka on pystynyt tällä kaudella nappaamaan voittoja F1-sarjassa ja on MM-sarjassa parhaillaan toisena. Siltikin meksikolaisen asemaa Red Bullilla pidetään parhaillaan todella epävarmana.

Entinen F1 -kuljettaja sekä lajiasiantuntija Ralf Schumacher nimittäin uskoo, että meksikolaisen päivän Red Bullilla ovat “luetut”.

– Hän on yksinkertaisesti liian kaukana Maxin takana, ja mielestäni hänen päivänsä Red Bullilla ovat luetut, Schumacher kirjoitti kolumnissaan.

Vaikka Perezillä onkin tältä kaudelta taskussa kaksi voittoa sekä neljä palkintopallisijaa, on miehen kauteen mahtunut myös rutkasti vaikeuksia. Viime viikkoina meksikolaisen kulku erityisesti aika-ajoissa on takunnut ja Schumacher uskookin juuri epäjohdonmukaisuuden maksavan miehelle kalliisti.

– Perezin ongelma on hänen epäjohdonmukaisuutensa. Hän on osoittanut liikaa suorituskyvyn vaihtelua ja häneltä puuttuu ehkä tarvittava henkinen vakaus.

– Viime aikoina tunnelma Sergio Perezin ympärillä on ollut melko synkkä, Schumacher kirjoitti.

Perezin sopimus Red Bullilla kestää vuoden 2024 loppuun saakka, mutta mikäli Schumacherin ennustetta on uskominen, voisi kuljettajanvaihdos olla tiedossa jo tämän kauden päätteeksi.

Ainakin AlphaTaurille lainaksi loppukaudeksi siirtynyt Daniel Ricciardo silmäilee jo kovasti paikkaa Red Bullilla ja olisi varmasti enemmän kuin halukas Perezin saappaisiin hyppäämään, mikäli meksikolainen potkut saisi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Formula 1