Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Susijengille kova vahvistus NBA:sta! – Lauri Markkaselle tuttu mies joukkueen valmennusryhmään

Sean Sheldon vahvistaa Susijengin valmennusryhmää
AOP

Suomen koripallomaajoukkue Susijengi on saanut kovan vahvistuksen NBA:sta, sillä Sean Sheldon liittyy joukkueen valmennusvahvuuteen MM-kisaprojektin ajaksi.

Päivätyönään NBA-seura Utah Jazzin apuvalmentajana toimiva Sean Sheldon saapui Suomeen viime viikon lopulla ja on MM-kisoihin valmistautuvan Susijengin mukana kisakesän ajan. Mies on eilen päässyt mukaan joukkueen harjoituksiin.

30-vuotias Sheldon on Susijengin päävalmentajalle Lasse Tuoville sekä Henrik Dettmanille tuttu jo miesten viime tammikuun Utah vierailulta.

– Tutustuin Lassiin ja Henrikiin tammikuussa heidän Utahin vierailunsa yhteydessä. He seurasivat joukkueharjoituksiamme sekä yhteistreenejämme Laurin (Markkanen) kanssa ja juttelimme paljon koko viikon ajan, Sheldon kommentoi Koripalloliiton tiedotteessa.

Tuovi vietti alkukesän ja heinäkuun Yhdysvalloissa Utah Jazzin kesäliigajoukkueen valmennusryhmässä. Mies intoili jo tuolloin, että seurojen välille saadaan rakennettua hyvää yhteistyötä ja muun muassa valmennusosaamista näin jaettua puolin ja toisin. Sheldonin liittyminen Susijengin valmennusvahvuuteen onkin loistava osoitus Suomen maajoukkueen sekä Utah Jazzin vahvasta siteestä.

– NBA-kauden päättymisen jälkeen sain Susijengiltä kyselyn mahdollisuudesta liittyä heidän valmennusjohtoonsa. Olin luonnollisesti kiinnostunut ja jotain Susijengiä kohtaan kokemastamme arvostuksesta kertoo sekin, että (Utah Jazzin) päävalmentaja Will Hardy ei epäröinyt hetkeäkään, kun kysyin, saanko viettää tämän kesän Suomessa ja Aasiassa, Sheldon kertoi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo