Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Entiseltä F1-maailmamestarilta kovaa tylytystä paluun tehneelle Ricciardolle: “Ilmeisesti iso hymy ja Instagram riittävät”

Daniel Ricciardo
AOP

Monet F1-fanit ovat olleet innoissaan australialaisen ilopillerin, Daniel Ricciardon, paluusta F1-sarjaan. Aivan kaikki eivät kuitenkaan miehen paluusta ole olleet yhtä vakuuttuneita.

Entinen F1-maailmamestari Jacques Villeneuve latasi Daniel Ricciardon suuntaan todella tiukkasävyistä kritiikkiä miehen paluukisan jälkeen.

– Kukaan muu kuljettaja ei olisi tervetullut neljän säälittävän kauden jälkeen takaisin Formula 1:een, Villeneuve tylytti.

Kanadalaista entistä kilpakuljettajaa tuntuu rassanneen erityisesti tapa, jolla Ricciardo tiensä takaisin F1-sarjaan raivasi.

Ricciardo siirtyi isojen odotusten saattelemana McLarenille vuonna 2021. Odotuksista huolimatta australialainen ei saanut hyvää virettä päälle ja jäi jatkuvasti tallikaverinsa Lando Norrisin taakse. McLaren päättikin purkaa miehen sopimuksen vuoden 2022 lopuksi ja Ricciardo palasi Red Bullille testi- ja varakuljettajan rooliin täksi kaudeksi.

Miehen oli määrä pitää välivuosi poissa F1-kilparadalta, mutta kun Nyck de Vries sai potkut Red Bullin sisartalli AlphaTaurilta, avautui Ricciardolle mahdollisuus F1-sarjaan paluusta.

– Hän teki Helmut Markon kanssa hieman poliittista taustatyötä, jota Nyck de Vries ei nähnyt tulevan. Hienosti tehty, Villeneuve totesi sarkastisesti, viitaten, että Ricciardo olisi juoninut Markon kanssa tiensä takaisin F1:seen.

– Toisaalta se on vaikuttavaa. Palataksesi F1:seen tarvitset vain ison hymyn ja Instagramin, jotka ohjaavat näitä upeita autoja. On se uskomatonta, kanadalainen heitti sarkastisesti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1