Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Korisliigan mestarille kova vahvistus! – Helsinki Seagulls hankki yliopistosarjassa loistaneen nuorukaisen

Helsinki Seagulls juhli Korisliigan mestaruutta
AOP

Helsinki Seagulls julkisti torstaina uusimman pelaajasopimuksensa; seuraan saapuu yhdysvaltalainen takapelaaja Qua Grant.

Yhdysvaltojen yliopistosarjassa pelannut Qua Grant pelasi viime kaudella Sam Houston Staten riveissä ansaiten 34 ottelussa 14,1 pistettä, 4,2 levypalloa, 4,1 syöttöä ja 1,4 riistoa ottelua kohden.

Viime kauden päätteeksi Grant valittiin NCAA Western Athletic Conferencen eli WAC-konferenssin vuoden pelaajaksi.

– Olen erittäin kiitollinen saamastani mahdollisuudesta ja en malta odottaa, että pääsen tutustumaan uuteen kulttuuriin ja tapaamaan Seagullsin fanit!, Grant iloitsi Seagullsin tiedotteessa.

185-senttinen Grant aloitti yliopistotaipaleensa kaudella 2018-2019 ja on pelannut NCAA:ssa vakuuttavasti siitä lähtien. Sam Houston Statessa viime kaudella mies raivasi tiensä avausviisikkoon nopeasti. Valinta konferenssin vuoden pelaajaksi onkin hieno osoitus nuoren miehen tekemästä kovasta työstä.

– Qua esiintyi viime kaudella yliopistokentillä vakuuttavasti. Hän tuo joukkueeseemme lisää heittovoimaa ja aimo annoksen osaamista palloscreen -pelaamiseen, Seagullsin päävalmentaja Vesa Vertio kommentoi joukkueensa uusimmasta hankinnasta.

Grant on innokas ja valmis lähtemään taistelemaan Seagullsin kanssa Korisliigan mestaruuden uusimisesta.

– Tiedän että mestaruuden voittaminen kovatasoisessa Korisliigassa ei ole helppoa, mutta Seagulls pystyi siihen viime kaudella. Olen erittäin valmis liittymään osaksi tätä upeaa joukkuetta ja voittamaan mahdollisimman monta peliä, sekä lopulta saavuttamaan ultimaattisen tavoitteemme, joka on mestaruuden uusiminen!

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo