Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Kova aloitus Kalevan kisoille! – Heti laitettiin yli 23 vuotta vanha Suomen ennätys uusiksi

Aku Partanen käveli uuden 20km Suomen ennätyksen
AOP

Veli-Matti ”Aku” Partanen avasi Kalevan kisat kunnon pamauksella ja käveli heti avauspäivänä uuden 20km Suomen ennätyksen.

Monen suomalaisurheilijan kesän kohokohta eli Kalevan kisat on saatu tänään Lahdessa käyntiin. Kisoista on lupa odottaa tiukkaa tulitusta, sillä heti avauspäivä tarjoili jännitystä ja ennätyksiä.

Veli-Matti ”Aku” Partanen avasi kisat hienolla Suomen ennätyksellä ja voitti 20 kilometrin kävelyn uudella SE-ajalla 1.19.25. Samalla alittui myös elokuun Budapestin MM-kisojen tulosraja.

– Tämä tulos luo itseluottamusta, mutta 20 kilometrin taso on laaja. Budapestiin on tähdätty, mutten lähde kisoihin henkseleitä paukutellen, Partanen tuumi kisan jälkeen.

Vanha ennätys oli Partasen valmentajan Valentin Konosen vuodelta 2000. Tuota aikaa Partanen paransi reilulla minuutilla ja omaa ennätystäänkin yli kahdella minuutilla.

– Kilpailussa ei ollut heikkoja hetkiä. Tuntui koko ajan hyvältä, mies kertoi.

– Tein vain sitä, mitä olen tehnyt treeneissäkin.

Lappeenrannan Urheilu-Miehiä edustava Partanen kertoi kärsineensä viime kaudella jalka- ja selkäongelmista, mikä viivästytti kovan tuloskunnon löytymistä. Oikeanlaiset harjoitteet ja kilpailuvauhdilliset 20km harjoitukset hioivat tekniikan kuitenkin kuntoon ja kova SE-aika tuli kuin luonnostaan.

– Paneuduimme ongelmien takia tekniikkaan. Se on ehkä kehittänyt kävelyaskelta taloudellisemmaksi kilpailuvauhdissa, mies tuumi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu