Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Ukrainalaisurheiljan ele oli liikaa – Erikoinen hylkäystapaus MM-kisoissa puhuttaa

Miekkailu
Pixabay

Miekkailun MM-kisoissa nähtiin torstaina erikoinen tilanne, kun ukrainalaisurheilija Olha Kharlan hylättiin.

Olha Kharlan kieltäytyi kättelemästä venäläisvastustajaansa miekkailun MM-kisoissa torstaina. Nainen hylättiin eleen myötä koko turnauksesta.

Nelinkertainen miekkailun maailmanmestari Kharlan voitti ottelun venäläistä Anna Smirnova vastaan 15-7, mutta nainen hylättiin turnauksesta myöhemmin. Smirnova asteli ottelun jälkeen Kharlania kohti kätelläkseen tätä, mutta ukrainalainen ojensi kätensä sijaan miekkansa kärjen venäläisurheilijaa kohti pysäyttääkseen tämän.

Kharlan oli tehnyt jo ennen ottelua selväksi, ettei aikoisi kätellä venäläisvastustajaansa, mutta Smirnova näytti silti ottelun päätteeksi hämmentyneeltä ja jäi odottamaan kentälle kättelyä. Venäläinen oli muun muassa Iltalehden mukaan kieltäytynyt poistumasta kentältä ja jäänyt odottelemaan kentälle yli 40 minuutiksi, että Kharlan palaisi kättelemään tätä.

Ukrainalaistähden miekan noston ei ilmeisesti ollut tarkoitus olla uhkaava ele, vaan enemminkin ehdottaa vastustajalle miekkojen kolistelua kättelyn sijaan.

Ukrainan urheiluministeriö on tähän asti kieltänyt miekkailijoitaan ottelemasta venäläisurheilijoita vastaan. Kharlan oli kuitenkin saanut torstaina luvan otella venäläistä vastaan. Nainen oli ensimmäinen erikoisluvan saanut ukrainalainen miekkailija sitten Venäjän hyökkäyksen Ukrainaan helmikuussa 2022.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut