Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Kova veto Camilla Richardssonilta Kalevan kisoissa – Hurja tulos erikoisella juoksulla

Kova veto Camilla Richardssonilta Kalevan kisoissa
AOP

Yleisurheilun Suomen mestaruudet ratkotaan Lahdessa Kalevan kisoissa tänä viikonloppuna. Perjantaina kisoissa ratkotaan useiden juoksu- sekä kenttälajien mestaruudet.

Camilla Richardsson juoksi Kalevan kisoissa Suomen mestaruuteen naisten 10 000 metrillä. Mestaruus irtosi ajalla 31.34,94. Johanna Peiponen sijoittui kauden parhaallaan 33.00,29 toiseksi ja Nina Chydenius ylsi pronssille omalla ennätyksellään 33.23,17.

Richardsson paransi juoksullaan Kalevan kisojen kisaennätystä yli minuutilla.

– Olen erittäin tyytyväinen. Koitin juosta täällä mahdollisimman hyvän ajan ja kerätä vielä viimeisetkin maailman ranking pisteet, Richardsson iloitsi juoksun jälkeen Ylen kenttähaastattelussa.

– Tein parhaani ja tämä oli paras minkä tänään pystyin juoksemaan.

Richardsson sai juosta lähestulkoon koko matkan ylhäisessä yksinäisyydessä, mikä oli naisen mukaan loppua kohden rankkaakin.

– Löysin hyvän ja tasaisen vauhdin ja 31.34 oli yllättävänkin helppo. Loppu oli kyllä aikamoinen taistelu. Se on pitkä matka vetää yksin, nainen myönsi.

Richardsson summaili aikaansa myös MM-kisoihin ajatellen. Rankingissa MM-kisoihin huomioidaan kaksi 10 000 metrin juoksua ja Richardsson saikin nyt aiemman SE-juoksunsa rinnalle toisen vahvan juoksun.

– Uskon, että tämä riittää, mutta ei voi ikinä tietää. Täytyy odottaa maanantaihin ja katsoa kuinka käy. Ajatuksena oli juosta alle 32 minuutin ainakin ja katsoa, että mihin se riittää, nainen tuumaili MM-rankingia ajatellen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu