Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Nico Oksaselle Suomen mestaruus Kalevan kisoista! – Tilastoykkönen dominoi miesten kuulantyöntöä

Nico Oksaselle Suomen mestaruus kuulantyönnössä
AOP

Yleisurheilun Suomen mestaruudet ratkotaan Lahdessa Kalevan kisoissa tänä viikonloppuna. Perjantaina kisoissa ratkottiin myös miesten kuulantyönnön Suomen mestaruus, jota pääsi itseoikeutetusti juhlimaan Nico Oksanen dominoivan esityksen päätteeksi.

Miesten kuulantyönnössä saatiin uusi Suomen mestari, kun Nico Oksanen työnsi dominoivalla esityksellä kilpailun voittoon Kalevan kisoissa. Hopealle työnsi Eero Ahola ja pronssille Arttu Korkeasalo.

Oksanen hallitsi finaalia heti ensimmäisestä työnnöstä lähtien. Mies nappasi kärkipaikan heti ensimmäisellä työnnöllään ja piti siitä tiukasti kiinni loppuun saakka. Ahola pääsi viimeisellä työnnöllä lähelle, mutta tulos 18.33 ei aivan riittänyt haastamaan Oksasta.

Oksanen työnsi kuulan Lahden illassa 18,74 – sentin päähän omasta ennätyksestään.

Suomen mestaruuden jo ratkettua, mies pääsi vielä testaamaan päivän tuloskuntoaan viimeisellä kierroksella. Kuula näytti ylittäneen komeasti 19 metrin rajan, mutta työntö oli lopulta yliastuttu.

Kauden tilastoykkösenä kisaan lähtenyt Oksanen on kertonut jo viime syksynä Kalevan kisojen olleen miehen selkeä ykköstavoite ja pääkisa tälle kesälle. Viime syksystä saakka miehen kalenterissa on ollut päämääränä ainoastaan yksi päivämäärä – 28.7. ja Kalevan kisat.

Lataus ja kunto olikin ajotettu loistavasti ja mestaruus irtosi vahvalla esityksellä. Mies kruunasi kauden pääkisansa upeasti Suomen mestaruuteen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu