Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Belgian aika-ajojen nopein menetti paalupaikkansa – Ikävä virhearvio maksoi Valtteri Bottakselle kalliisti

Sade uhkaa Belgian GP:tä
Pixabay

Belgian GP:n aika-ajot saatiin kuin saatiinkin perjantain ajettua läpi ja lähtöasetelmat sunnuntain osakilpailuun ovat selvät.

Max Verstappen oli aika-ajojen nopein, mutta ei siltikään pääse starttaamaan paalupaikalta. Mies sai nimittäin jo aiemmin viiden lähtöruudun rangaistuksen vaihdelaatikon vaihtamisesta, joten MM-sarjaa selvästi johtavan hollantilaisen lähtöruutu on kuudes.

Aika-ajojen toiseksi nopein, eli Ferrarin Charles Leclerc nousee näin siis paalulle. Red Bullin Sergio Perez oli aika-ajojen kolmas.

– Odotimme, että rata tulee kuivemmaksi ja paljon nopeammaksi. Vielä Q3:ssa oli kuitenkin paikkoja, jotka olivat todella hankalia. Harmi tietysti, etten onnistunut lopussa saamaan Charlesia kiinni, Perez kommentoi päivästä.

Sääolosuhteen paranivat tosiaan aika-ajojen edetessä ja Q3:ssa olosuhteet olivat jo Q1:stä paremmat.

Alfa Romeon Valtteri Bottas suoriutui aika-ajojen ensimmäisestä osiosta hienosti jatkoon, mutta Q2:ssa tallin ajoitus oli valitettavan huono ja koitui lopulta miehen kohtaloksi. Bottas sai ajettua heti Q2:sen alussa hyvän kierroksen, mutta olosuhteiden parantuessa osion edetessä, saivat muut kuljettajat parempia aikoja ja suomalainen tipahti jatkosta. Bottaksen lähtöruutu sunnuntain kilpailuun on 14.

– Ei osunut ajoitus kohdilleen. Täytyy keskustella, mitä voisi tehdä paremmin. Ajoitus on niin tärkeä juttu, Bottas harmitteli Viaplayn haastattelussa.

– Tuntuma oli itseasiassa todella hyvä sekä välikelin että kuivilla renkailla. Täydellisellä ajoituksella olisi ollut mahdollisuuksia tänään Q3:een.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1