Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Koripallo

NBA-tähti rajun arvostelun kohteena: “Tällainen ei ole hyväksi lajille”

Kevin Durant Brooklyn Netsin paidassa.
AOP

NBA:n suurimpiin tähtiin lukeutuva Kevin Durant ei ole onnistunut voittamaan mestaruutta lähdettyään Golden State Warriorsista vuonna 2019. Mies on pelannut tämän jälkeen sekä Brooklyn Netsin, että Phoenix Sunsin riveissä.

NBA:n vuoden 2007 varaustilaisuuden kakkosvaraus, Kevin Durant on kuulunut vuosien ajan liigan valovoimaisimpiin tähtiin. Mies aloitti NBA-uransa Seattle Supersonicsin paidassa (nykyään Oklahoma City Thunder).

Yhdeksän vuoden jälkeen matka jatkui Golden State Warriorsiin, jossa Durant pääsi juhlimaan kahteen otteeseen liigan mestaruutta. Durant on tämän jälkeen pelannut Brooklyn Netsissä ja Phoenix Sunsissa, mutta menestystä ei ole tullut toivotulla tavalla.

NBA:n Hall of Fameen kuuluva Julius Erving tylyttää Durantia kovin sanoin.

– Katsokaa, kuinka monta kertaa Durant on vaihtanut seuraa. Aivan kuin vanginvartijoita ei olisi ja vangit päättäisivät kaikesta. Tällä hetkellä tähtipelaajat luovuttavat heti ja päättävät vaihtaa maisemaa, kun menestystä ei tule. Ymmärrän, että tämä on bisnestä, mutta tällainen ei ole hyväksi lajille.

Koripallolegenda Charles Barkley kertoi niin ikään mielipiteensä Suns-pelaajasta.

– Pidän Durantista, mutta mielestäni hän on hieman epävarma. Tiedän, että hän hermostui, kun sanoin, että hänen tulisi voittaa NBA:n mestaruus Golden Staten ulkopuolella. Minun tehtäväni ei ole kuitenkaan huolehtia ihmisten tunteista.

Lähde: Heavy

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Koripallo