Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Emil Ruusuvuori kovaan testiin! – Yhdysvaltain kiertue käynnistyy pääkaupungista

Emil Ruusuvuori hamuaa uransa isointa voittoa.
AOP

Suomen miestenniksen ykkösnimi Emil Ruusuvuori palaa tällä viikolla takaisin kentille Washingtonin ATP-500 -tason turnauksessa. Washingtonin kisa on ensimmäinen Ruusuvuorelle Yhdysvaltain kiertueella, joka huipentuu elo-syyskuun vaihteessa pelattavaan US Openiin New Yorkissa.

Emil Ruusuvuori aloittaa maanantaina ensimmäisen Yhdysvaltain turnauksensa tänä kesänä. Ruusuvuori aloittaa valmistautumisen New Yorkissa pelattavaan US Openiin Washingtonin ATP-500 -tason kisasta.

Ensimmäisellä kierroksella suomalainen kohtaa tutun ranskalaisen vastustajan, kun Constant Lestienne astelee verkon toiselle puolelle. Miehet kohtasivat toisensa aiemmin tänä vuonna Indian Wellsissä, mutta tuolloin ranskalainen antoi toisessa erässä luovutusvoiton ottelun ollessa 6-4, 4-1 -lukemissa suomalaiselle.

Ruusuvuorella on tällä hetkellä menossa heikompi putki tenniskentillä, sillä kesäkuun puolivälin jälkeen yhtään voittoa ei ole tullut. Hollannin S-Hertogenboschin turnauksessa Ruusuvuori eteni aina välieriin asti kaadettuaan Italian Jannik Sinnerin, mutta tämän jälkeen suomalainen on voittanut viidessä ottelussa vain kaksi erää.

Lestienne on juhlinut voittoa viimeksi Mallorcan nurmikisassa kesäkuussa, kun Jason Kubler kaatui ensimmäisen kierroksen ottelussa kolmessa erässä. Tätä on seurannut neljä tappiota. Lestienne on pelannut Wimbledonin jälkeen kaksi kisaa jo Yhdysvaltain puolella.

Ottelun voittaja kohtaa toisella kierroksella turnauksessa 10. sijoitetun japanilaisen Yoshihito Nishiokan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis