Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Yleisurheilu

Kalevan kisoissa rajusti pettynyt Simo Lipsanen harkitsee rajua ratkaisua: “On ihan mahdollista, että…”

Simo Lipsanen pohtii kisakautensa päättämistä
AOP

Yleisurheilun Suomen mestaruudet ratkottiin viime viikonloppuna Kalevan kisoissa Lahdessa. Miesten kolmiloikassa nähtiin sunnuntaina iso yllätys, kun SE-mies Simo Lipsanen joutui taipumaan finaalissa nuorelle haastajalleen Aaro Davidilalle.

Kolmiloikkaaja Simo Lipsasen kausi alkoi lupaavasti pari viikkoa sitten Lappeenrannassa, missä mies loikki 16,68. Kalevan kisoissa Suomen ennätys -mies joutui kuitenkin pettymään ja taipui kovassa vireessä olevalle Aaro Davidilalle. Samalla päättyi Lipsasen kuuden vuoden Suomen mestaruus -putki.

Sunnuntain pettymys sekä vammojen ja loukkaantumisten sävyttämä kausi saivatkin Lipsasen pohtimaan jopa kilpailukauden päättämistä tähän.

– Täytyy katsoa, mikä on kropassa fiilis huomenna. On ihan mahdollista, että kausi päättyy tähän, pettynyt mies pohti Kalevan kisojen pettymyksen jälkeen.

Lipsanen jäi Lahdessa tulokseen 16,30, mikä riitti hopealle, mutta ei miestä itseään varsinaisesti ilahduttanut.

– Haemme kovia tuloksia ja ennätyksiä, emme mitään 16 metrin hyppyjä. Silloin mennään äärirajoilla, mies ruoti.

Lipsanen uskookin, että äärimmäisen kova treeni on mahdollisesti osasyy vammoihin ja vaikeuksiin.

– Treeniohjelmani on aika kova, ja voisi sanoa, että välillä jopa brutaali. Jos menee pikkasenkin yli, niin homma lähtee väärään suuntaan, mies avasi tiukkaa treeniohjelmaansa.

Seitsenkertainen Suomen mestari Lipsanen on valmis suuntaamaan katseensa ja keskittymisensä jo ensi kauteen, jolloin ohjelmassa ovat muun muassa EM-kisat sekä olympialaiset.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Yleisurheilu