Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Korisliigan tähti taistelee paikasta Susijengin MM-joukkueessa: “Mulla on paljon ulosmittaamatonta potentiaalia”

Henri Kantonen Karhubasketin riveissä
AOP

MM-kisoihin parhaillaan valmistautuvan Susijengin matkassa oleva Henri Kantonen uskoo, että miehellä on tulevaisuudessa vielä paljon annettavaa.

Karhu Basketin 25-vuotias Henri Kantonen nousi vuosi sitten mukaan Susijengin EM-joukkueeseen ja loisti erityisesti neljännesvälierävoitossa Kroatiaa vastaan. Nyt mies toivoo, että kisapaikka myös Suomen MM-joukkueessa aukeaa kesän leirityksen myötä.

– Kaikkeni teen, että olen kisakoneessa mukana. Vastustajat Okinawalla on tietenkin maailmantasoa, mutta uskon, että meillä on taas vähän parempi ja kokeneempi Susijengi koossa. Tästä on tulossa tosi mielenkiintoinen loppukesä, mies kertoi Korisliiton sivuilla.

Viime kauden Kantonen pelasi Karhu Basketin paidassa. Kausi oli joukkueelle menestyksekäs ja siitä osoituksena ovat Korisliigan SM-hopea sekä FIBA Europe Cupissa sijoitus neljän parhaan joukkoon.

– Karhu Basket oli mulle oikea ratkaisu tähän vaiheeseen uraa. Seura- ja harjoitteluympäristö ovat Kauhajoella Suomen kärkipäätä ja FIBA Europe Cupin pelaamisen vei meitä eteenpäin paitsi seurana ja yksilötasolla, myös laajemmin suomalaisessa koriksessa, Kantonen totesi.

Ensi kaudelle miehellä on isot tavoitteet:

– Tavoitteena olisi päästä ensi kaudeksi kovaan eurooppalaiseen sarjaan pelaamaan, Kantonen kertoi.

– Sopivaa tarjousta ei ole vielä tullut, mutta olen ihan valmis siihen, että pelaajamarkkinoilla menee pidemmällekin syksyyn. Seurataan tilannetta ja tehdään töitä sen eteen, että oikea paikka aukeaa. Näen, että mulla on edelleen paljon ulosmittaamatonta potentiaalia.

Susijengi kohtaa osana MM-leiritystä perjantaina 4.8. Tampereen Nokia Areenalla Liettuan ja keskiviikkona 9.8. Espoo Metro Areenalla Viron.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo