Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Onko tässä Islam Makhachevin seuraava vastustaja? – “Hän olisi valmis”

Chael Sonnen
AOP

Viikonloppuna järjestetyn UFC 291:n pääotteluna nähdyn Dustin Poirierin ja Justin Gaethjen ottelu päättyi jälkimmäisen komeaan tyrmäysvoittoon. Lajilegenda Chael Sonnen hehkuttaa Gaethjen suoritusta ja uskoo, että miehen tulisi otella seuraavaksi vyöstä Islam Makhachevia vastaan.

Viisieräiseksi kaavailtu huippuottelu Dustin Poirierin ja Justin Gaethjen välillä päättyi toisen erän alkuhetkillä Gaethjen näyttävään tyrmäykseen. Gaethjen voimakas potku sammutti Poirierin valot totaalisesti, joten jenkkiottelija sai pitkään toivomansa revanssin.

Miehet olivat kohdanneet ensimmäisen kerran viisi vuotta sitten, jolloin Poirier poistui kehästä voittajana.

Voittonsa jälkeen Gaethjen seuraavasta vastustajasta ei ole vielä varmuutta, mutta UFC-legendoihin lukeutuvan Chael Sonnenin mukaan tämän tulisi päästä oktagoniin yhdessä Islam Makhachevin kanssa. Venäläismestarin on määrä otella seuraavaksi toisen kerran Charles Oliveiraa vastaan.

– En usko, että Oliveira haluaa kyseistä ottelua, Sonnen lataa.

– En halua paljastaa liikaa, mutta hänen Twitter-tilinsä mukaan hän haluaa kohdata seuraavaksi Conor McGregorin. Syy miksi kerron tämän on, että Oliveiralle löytyy korvaaja.

– Kaikki luulivat, että tästä (Poirier vastaan Gaethje) tulisi todellinen verilöyly. Gaethjen otteleminen näytti kuitenkin todella raikkaalta ja uskon, että hän olisi valmis (kohtaamaan Makhachevin).

Lähde: LowKickMMA

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit