Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

UFC-tähdeltä kova väite tappion jälkeen: “Hänellä on historiaa likaisista tempuista”

UFC vapaaottelupromootio USA
AOP

UFC-veteraani, Tony Ferguson kärsi kuudennen peräkkäisen tappionsa viikonloppuna, kun Bobby Green pääsi kohottamaan kätensä ilmaan taiston tauottua. El Cucuy -nimellä tunnettu Ferguson syytti vastustajaansa likaisista otteista.

Tony Ferguson yritti katkaista Salt Lake Cityn Delta Centerissä järjestetyssä UFC-illassa viiden ottelun mittaisen tappioputkensa. Yhdysvaltalaisen toiveet eivät kuitenkaan toteutuneet, sillä vastaan asettunut Bobby Green vei voiton nimiinsä kuristettuaan kolmannessa erässä Fergusonin unten maille.

Ferguson väitti tappion jälkeen, että Green tökkäsi hänen silmäänsä tarkoituksella ottelun ratkaisua edeltäneessä tilanteessa. Jenkkiottelija vakuutti myös jatkavansa edelleen uraansa.

– Saavuin Delta Centeriin täynnä uskoa ja halusin näyttää kaikille olevani huippukunnossa. Valmistauduin tähän otteluun huolellisesti ja minulla oli takanani yksi elämäni parhaimmista harjoitusleireistä.

– Olin liekeissä heti ottelun alusta lähtien ja Bobby tiesi mihin suuntaan homma oli menossa. Hänellä on historiaa likaisista tempuista ja hän tökkäsi tarkoituksella silmääni.

– Se pienensi näkökenttääni huomattavasti, mutta en missään vaiheessa harkinnut luovuttamista lääkärin suosituksesta huolimatta. Olen aina vastannut haasteisiin ja niin tein myös tällä kerralla. Tiedän, että minulla riittää vielä annettavaa, joten työ jatkuu.

Lähde: BJ Penn

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit