Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Formula 1

Hamiltonilta viiltävä kuitti Red Bull-tähden suuntaan: “Jos minä ajaisin Sergion autoa…”

Lewis Hamilton
AOP

Mercedeksen tähtikuljettaja, Lewis Hamilton myöntää, että Red Bullin ylivoimaa on tällä hetkellä lähes mahdotonta saavuttaa. Brittikuljettaja lähettää samalla myös viiltävän kuitin Sergio Perezin suuntaan.

Red Bullin dominointi on ollut tälläkin kaudella juuri sen mukaista, mitä jotkut osasivat odottaa. Kun mukaan lasketaan myös viime kausi, on lajin ykkösvalmistaja vienyt edellisestä 21 osakilpailusta nimiinsä peräti 20, joka kertoo jotain F1:n nykytilasta.

Tällä hetkellä vakavasti otettavaa haastajaa ei vain yksinkertaisesti tunnu löytyvän, eikä mikään viittaa sen puolesta, että tilanne olisi muuttumassa lähitulevaisuudessakaan.

Mercedeksen ykköskuski, lajin seitsenkertainen maailmanmestari, Lewis Hamilton myöntää karun tosiasian Red Bullin ylivoimasta. Englantilainen lähettää Daily Mirrorin mukaan omat terveisinsä Sergio Perezille, joka ei ole pystynyt haastamaan Max Verstappenia käytännössä missään vaiheessa.

– Tällä hetkellä Red Bullin voittaminen on mahdotonta, jos he eivät joudu keskeyttämään. He ovat kahdeksan kymmenystä tai sekunnin nopeampia kuin kukaan muu jokaisella kierroksella.

– Tilanne on mikä se on, enkä minä mahda sille mitään. Haluaisinko olla yhtä nopea kuin he? Ilman muuta. Haluaisinko ajaa yhtä hyvällä autolla kuin he? Totta kai. Jos minä ajaisin Sergion autoa, Maxilla ei olisi yhtä mukavat oltavat kuin nyt.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Formula 1