Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

MM-kisoihin valmistautuvan Susijengin tähti Lauri Markkanen nauttii joukkueessa isoa luottamusta: “Auttaa paljon, että joukkuetoverit uskoo”

Lauri Markkanen mukana Susijengin kokoonpanossa kesän MM-leirityksellä
AOP

Suomen koripallomaajoukkue valmistautuu parhaillaan elokuun lopussa koittaviin koripallon MM-kisoihin. Susijengin vahvuudessa on mukana tietysti myös Suomen NBA-tähti Lauri Markkanen.

Lauri Markkanen lukeutuu elo-syyskuun vaihteessa kisattavien MM-kisojen suurimpiin tähtiin. Suomi arvottiin kisoissa tiukkaan lohkoon ja se saa vastaansa muun muassa kisaisäntä Japanin sekä Australian ja Saksan.

– Hyvillä fiiliksillä mennään ja on mukava olla joukkueen mukana. Viime vuonna tehtiin kovaa duunia, että päästään kisoihin ja tämä on kyllä se kruunu, joten innolla odotan, Markkanen kertoi Ylen mukaan.

Kisoissa nähdään monia Markkaselle NBA:n pelikentiltä tuttuja pelaajia ja myös miehen joukkuetovereita Utah Jazzista on mukana useampi: Yhdysvaltalaiset Walker Kessler ja Jordan Clarkson sekä Italian Simone Fontecchio ja Kanadan Kelly Olynyk ovat ainakin maidensa mukana.

Parhaillaan Markkanen on Susijengin vahvuudessa, kun joukkue leireilee ja valmistautuu kisoihin. Suomi kohtaa osana MM-leiritystä perjantaina 4.8. Tampereen Nokia Areenalla Liettuan ja keskiviikkona 9.8. Espoon Metro Areenalla Viron.

– Ihan huikeaa päästä taas kotiyleisön eteen. Aika nopeasti se itselle tulee, saanu nyt hypätä joukkueen mukaan ja muutamat treenit saanut alle. Päivä päivältä paranee ja koen, että olen varmasti valmis pelaamaan perjantaina, Markkanen iloitsi.

Markkanen toivoo jatkavansa siitä, mihin viime vuoden EM-kisoissa jäi. Mies nauttii Susijengissä isoa vastuuta sekä joukkuetoveidensa luottamusta.

– Auttaa paljon, että joukkuekaverit uskovat siihen, että heitän sisään, mies kertoi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo