Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Formula 1

Red Bullin suosio laskussa tästä syystä – Faneja kismittää yksi iso tekijä

Red Bullin ylivoima ärsyttää faneja
AOP

Red Bull -pomo Christian Horner tietää, että tallin ylivoima on parhaillaan niin vahvaa, että se vaikuttaa jo tallin suosioon.

Yllätyksettömyys sekä haastajien puute Red Bullille ovat tehneet kuluvasta F1-kaudesta osan faneista mielestä tylsän. Red Bullin ja Max Verstappenin johto MM-sarjassa on toki ylivoimaista, mutta hollantilaisen takana kilpailu on kuitenkin äärimmäisen tiukkaa ja jännittävää.

– Kyse on tiimityöstä ja siitä, että kaikki tekevät oman osuutensa. Molemmat tiimit ovat tehneet sitä vuoden 12 ensimmäisessä osakilpailussa ja on huikeaa päästä voittamattomana kesätauolle, tallipäällikkö Christian Horner kommentoi tallin ylivoimasta GPFansin mukaan.

Horner tiedostaa, että monet fanit jopa toivoisivat tallille mutkia matkaan, jotta kaudesta saataisiin jännittävämpi ja maailmanmestaruudesta kunnon taisto aikaan.

Belgian voiton myötä Verstappenin voittoputki on jo kahdeksan osakilpailun mittainen ja mestaruus vaikuttaa väistämättömältä. Brittipomon mukaan talli ei aio kuitenkaan osoittaa hidastamisen merkkejä ja mies on fanien epäsuosiosta huolimatta tyytyväinen, mikäli talli jatkaa voittoputkeaan myös kauden toisella puoliskolla.

– Olemme voittaneet 20 viimeisestä 21:stä kisasta, mikä on uskomaton saavutus. Se ei ehkä ole fanien suosiossa, koska se on ennakoitavaa, mutta me keskitymme vain yltämään parhaimpaamme, Horner totesi kuvaillen tiimin ponnisteluja “historiallisiksi”.

– Haluamme pitää momentumin yllä. Palaamme kesätauon jälkeen ja katsomme, pystymmekö pitämään tätä uskomatonta vauhtia yllä niin monessa kilpailussa kuin mahdollista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Formula 1