Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Emil Ruusuvuorelle mahtitili! – Washingtonissa pelit jatkuu kolmannella kierroksella

Emil Ruusuvuori US Openissa
AOP

Suomen miestenniksen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori on selvittänyt tiensä Washingtonin ATP-turnauksen kolmannelle kierrokselle. Ruusuvuori kaatoi toisen kierroksen ottelussa turnauksessa 10. sijoitetun japanilaispelaaja Yoshihito Nishiokan kolmieräisessä taistossa. Vastus kolmannelle kierrokselle koventuu merkittävästi.

Emil Ruusuvuori on selvittänyt tiensä kolmannelle kierrokselle Washingtonin ATP-turnauksessa. Ruusuvuori kaatoi kolmieräisessä ottelussa Japanin Yoshihito Nishiokan 6-7, 6-4, 6-2 -lukemin. Kolmannelle kierrokselle pääsy tietää Ruusuvuorelle jo lähes 27 tuhannen dollarin tienistejä. ATP-pisteitä tilille kertyy 45 kappaletta. Turnauksen voittajalle on luvassa reilut 350 tuhatta dollaria ja 500 ATP-pistettä.

Kolmannella kierroksella suomalainen kohtaa turnauksessa viidenneksi sijoitetun Bulgarian Grigor Dimitrovin, joka kaatoi turnauksen ensimmäisessä ottelussaan Yhdysvaltain Mackenzie McDonaldin kahdessa erässä. Dimitrov kaatoi McDonaldin 7-6, 6-2 -erin.

Ruusuvuori johti murrolla japanilaista ottelunsa avauserässä, mutta ei onnistunut pitämään syöttöään heti murron jälkeen. Avauserän katkaisupeliä suomalainen johti jo 5-2 -lukemin, mutta menetti viisi pistettä putkeen.

Toisen erän alussa Nishioka karkasi murrolla johtoon, mutta Ruusuvuori kuittasi pelin heti takaisin ja karkasi kahden murron turvin selvään erävoittoon.

Päätöserän suomalainen aloitti väkevästi murtamalla välittömästi japanilaisen syötön ja kruisailemalla erä- sekä otteluvoittoon tylyllä tyylillä.

Ruusuvuori kuuluu turnauksessa alakaavioon. Alakaavion ykköspelaaja on kakkoseksi sijoitettu Yhdysvaltain Frances Tiafoe, jonka suomalainen on kaatanut urallaan kahdesti aiemmin.

Ennen Tiafoeta Ruusuvuoren tulee todennäköisesti kohdata Kanadan Felix Auger-Aliassime puolivälierässä, mikäli Dimitrov kaatuu kolmannen kierroksen ottelussa. Auger-Aliassime on turnauksessa sijoitettu kolmanneksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis