Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Entinen F1-pilotti kehottaa Hülkenbergia harkitsemaan muita vaihtoehtoja: “Askel oikeaan suuntaan”

Nico Hulkenberg, Haas.
AOP

Haasin kausi on sujunut kenties odotettuakin vaikeammissa merkeissä. Pitkän tauon jälkeen tositoimiin palannut Nico Hülkenberg on tehnyt voitavansa, mutta on ollut osakilpailuissa käytännössä mahdottoman rastin edessä. Entinen F1-kuljettaja Ralf Schumacher kehottaa Hülkenbergia harkitsemaan muita vaihtoehtoja ensi kaudeksi.

Nico Hülkenberg syrjäytti ennen kauden alkua Mick Schumacherin Haasilla ja on pystynyt kelvollisiin suorituksiin haastavista lähtökohdista huolimatta. Haas on pärjännyt kohtuullisen hyvin aika-ajoissa, mutta itse kilpailuissa vauhti tuntuu aina putoavan reilusti.

Hülkenberg on osoittanut turhautumisensa jatkuviin ongelmiin ja harmitellut auton hitautta tärkeimmillä hetkillä. Asiantuntija, Ralf Schumacherilta löytyy ymmärrystä Hülkenbergia kohtaan.

– On selkeästi nähtävillä, että Haas pärjää hyvin aika-ajoissa, mutta ei pysty pitämään vauhtia yllä kisojen aikana johtuen aerodynamiikasta ja rengasvalikoimasta, Schumacher tuumii.

– On täysin loogista, että kuljettaja, joka yltää kymmenen parhaan joukkoon lauantaina, mutta putoaa listan hännille itse kilpailussa, tuntee pettymystä. Haasin on tehtävä jotakin välittömästi!

– Hülkenbergin kohdalla on syytä miettiä, kuinka monta vaihtoehtoa hänellä on jäljellä Haasin lisäksi. Jokainen niistä olisi kuitenkin luultavasti askel oikeaan suuntaan.

Lähde: BaylaSportsF1

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1