Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

MM-kisoista ulos jäänyt Annimari Korte kritisoi tiukasti kisojen valintasysteemiä: “Ei mitään järkeä”

Annimari Kortetta ei nähdä MM-kisoissa
AOP

Budapestin MM-kisojen alustavat urheilijavalinnat julkaistiin aiemmin tällä viikolla. Lopullinen lista kisojen urheilijoista saattaa vielä muuttua, mikäli osa urheilijoista jättää ottamatta paikkansa vastaan.

Suomen MM-kisoihin lähtevä joukkue koostuu nyt 32:sta urheilijasta. Pika-aituri Annimari Kortetta kisoissa ei kuitenkaan nähdä.

– Tässä ei ole mitään järkeä, Korte kirjoitti tiukkaan sävyyn Instagram-tilillään.

Nainen jäi harmittavan lähelle kisojen tulosrajaa eivätkä naisen ranking-pisteet riittäneet kisapaikkaan. Korte kritisoikin tiukasti Kansainvälisen yleisurheiluliiton ranking-systeemiä.

– Kansainvälisen yleisurheiluliiton ranking-järjestelmä on niin virheellinen. Kauteni paras aika 12,83 ja viiden kisan keskiarvo 12,89 eivät riittäneet Budapestin MM-kisoihin, mutta kauden paras 12,96 ja keskiarvo 13,02 riittivät.

– Rankingissa edelläni on jopa urheilijoita, joiden ennätys on 13,09 ja kauden paras päälle 13,0.

Suurin osa MM-kisoihin päässeistä 40:stä satasen aiturista alitti kisojen tulosrajan 12,78 – Korteella se jäi viiden sadasosan päähän.

Toinen tie kisoihin olisi ollut ranking-pisteiden kerääminen. Maailman kauden kärkitulosten listalla Korte on 44:s ja ranking-listalla sijalla 52.

Kun jokaisesta maasta otetaan huomioon kolme parasta urheilijaa, on Korte maailmanlistan 25:s.

– On siis 15 urheilijaa, lähes kaksi täyttä erää urheilijoita, jotka ovat juosseet minua hitaammin tänä vuonna. Tämä ei varmasti ollut rankingin tarkoitus, harmistunut Korte ihmetteli.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu