Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ralli

Kalle Rovanperän kovin haastaja pahoissa vaikeuksissa Suomen MM-rallissa – Kriisikokous käynnissä

Ott Tänak vaikeuksissa Suomen MM-rallissa
AOP

Suomen MM-ralli on parhaillaan käynnissä Jyväskylässä. Perjantaina ajetaan yhteensä yhdeksän erikoiskoetta.

Suomen MM-rallin starttasi torstaina Harjun kaupunkierikoiskokeella, mutta kunnon metsäpätkille päästiin tänään perjantaina. Ensimmäistä Suomen MM-rallin voittoaan metsästävä Kalle Rovanperä ennakoi ennen rallin alkua viroilaisesta Ott Tänakista kovinta haastajaa viikonlopulle. Virolaisesta ei näyttäisi kuitenkaan olevan haastajaa parhaillaan oikein kenellekään.

Tänakin takkuinen meno MM-sarjassa jatkui nimittäin perjantain ensimmäisillä erikoiskokeilla ja MM-sarjan mestaruus näyttäisi lipuvan kauemmas ja kauemmas virolaiselta.

M-Sport Fordin kuljettaja joutui keskeyttämään perjantain toisen erikoiskokeella. Virolainen ajoi tien sivuun noin kahdeksan kilometrin kohdalla Lankamaan erikoiskokeella, kun miehen auto savutti. Virolaisen kotirallin moottoriongelmat näyttäisivät siis jatkuvan myös Suomessa.

Fordin vaikeudet jatkuivat myös tallin toisen kuljettajan, Pierre-Louis Loubet’n, kohdalla. Ranskalainen kolhi autoaan mitä ilmeisimmin puuhun ja joutui niin ikää keskeyttämään auton renkaan vaurioiduttua.

C MOREN toimittaja Tomi Tuominen kertoi paikan päältä Fordin tallialueella näkyneen synkkiä ilmeistä. Haastatteluja ei tippunut.

– Jotain kertoo tämän tiimin tämän hetkisestä tilasta se, että normaalisti tiimipäällikkö Richard Millener suostuu lyhyisiin haastatteluihin. Nyt ei onnistunut, Tuominen kertoi C Moren lähetyksessä.

– Nyt siellä on kriisipalaveri käynnissä, Tuominen totesi.

Rovanperä johtaa Suomen MM-rallia neljän erikoiskokeen jälkeen. Esapekka Lappi on kilpailussa neljäntenä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ralli