Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

UFC-tähti aseellisen ryöstön kohteena – “He odottivat uhria”

Song Yadong
AOP

UFC:n kääpiösarjan ottelija Song Yadong kertoo tällä viikolla sattuneista kammottavista tapahtumista. Yadong joutui ystävänsä kanssa aseellisen ryöstön uhriksi heidän pysähdyttyään huoltoasemalla. Kiinalainen ehti hiljattain vetäytyä parin viikon päästä järjestettävästä UFC 292-tapahtumasta.

UFC-ottelija Song Yadong on joutunut järkyttävien tapahtumien keskiöön. Kiinalaistähti kertoo, että hän pysähtyi ystävänsä kanssa ostamaan vettä sandiegolaiselta huoltoasemalta, kun neljän miehen joukko piiritti heidät.

Yadong avautuu tapahtumista sosiaaliseen mediaan julkaistulla videolla.

– Ensimmäistä kertaa elämässäni minua osoitettiin aseella. Ajoimme takaisin San Fransiscosta kohti Sacramentoa. Matkan varrella jouduimme neljän miehen ryöstämiksi.

– Olin hieman humalassa, joten selvinpäin ollut ystäväni ajoi autoa. Tulin ajomatkan aikana janoiseksi joten päätimme pysähtyä. Kaikki huoltoasemat näyttivät pimeiltä, joten valitsimme sen, jossa oli kirkkaimmat valot.

– Kun pysähdyimme, nuo neljä miestä olivat jo siellä. He eivät olleet seuranneet meitä, vaan odottivat uhria. Heillä oli huput päässään ja heidän autonsa rekisterikilvet oli peitetty.

– Kun ystäväni pysäköi ja nousi autosta, häntä osoitettiin aseella. Mies käski häntä luovuttamaan lompakkonsa ja kaulakorunsa, jonka jälkeen häntä lyötiin aseen perällä. He eivät olleet aikeissa ampua ja halusivat vain rahaa.

Lähde: LowKickMMA

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit