Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Wonderboy joutumassa hurjaan testiin – Jenkki hyväksyi entisen mestarin haasteen

Stephen Thompson
AOP

UFC:n suurimpiin tähtiin lukeutuvan Kamaru Usmanin seuraavasta vastustajasta ei ole vielä varmuutta. Nigerialainen haastoi hiljattain Stephen Thompsonin, joka kertoo olevansa valmiina astumaan kehään entisen mestarin kanssa. Thompsonin mukaan New Yorkissa järjestettävä UFC 295 voisi olla täydellinen ajankohta ottelulle.

Painoluokkansa seitsemänneksi rankattu haastaja, Stephen Thompson vastaanotti hiljattain entisen mestarin, Kamaru Usmanin haasteen. Thompson kertoo aina odottaneensa Usmanin kohtaamista ja nyt siihen on tarjoutumassa viimeinkin mahdollisuus.

Miesten välistä ottelua ei olla vielä lyöty lukkoon, mutta ’’Wonderboy’’ uskoo MMA Manian mukaan, että marraskuussa New Yorkissa järjestettävä UFC 295 saattaisi olla loistava ajankohta.

– Usman on aina ollut kaveri, jota vastaan en ole ikinä saanut mahdollisuutta otella. Se, että hän kertoo olevansa valmis ottelemaan, on mahtavaa ja käy täysin järkeen. Olen täysillä mukana.

Thompsonin oli määrä astua hiljattain kehään Michel Pereiran kanssa, mutta kamppailu peruttiin jälkimmäisen ylitettyä sallitun ottelupainon. Usman puolestaan on hävinnyt kaksi edellistä otteluaan Leon Edwardsille, jolle hän myös menetti vyönsä.

– On uskomatonta päästä ottelemaan painoluokan ykköshaastajaa vastaan. Nautin tällaisista haasteista ja olen täysin valmiina astumaan häkkiin. New York olisi loistava paikka ottelulle, Thompson jatkoi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit