Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Ralli

Haastajat kuroivat Rovanperän etumatkaa roimasti kiinni – Rallin MM-sarjan tilanne nyt

AOP

Kalle Rovanperän asema MM-rallin kärjessä pysyy myös Suomen MM-rallin jälkeen. Haastajat kuroivat suomalaisen etumatkaa kuitenkin reilusti kiinni.

Jyväskylässä ajettiin viikonloppuna MM-rallia Suomen osakilpailun merkeissä. Viikonlopun voittoon ajoi Toyotan Elfyn Evans lähes 40 sekunnin erolla. Suomalaisittain viikonloppu oli hieman odotuksiin nähden alavireinen ja paras suomalainen oli Hyundain Teemu Suninen, joka sijoittui hieman karvaasti lopulta neljänneksi.

Hyundain Thierry Neuville haastoi vielä lauantaina Evansia voitosta, mutta päätyi lopulta vain varmistelemaan kakkossijansa walesilaiskuljettajan mennessä menojaan.

Kalle Rovanperän uran ensimmäisen Suomen MM-rallin voiton tavoittelu tyssäsi keskeytykseen lauantaina. Myös Esapekka Lapin kilpailu päättyi keskeytykseen lauantaina.

Rovanperän keskeytys tiesi miehen haastajille hyviä saumoja suomalaisen MM-sarjan johdon kaventamiseen. Evans voitti vielä sunnuntaina Power Stagen ja kuroi Rovanperän johdon enää 25 pisteeseen. Myös Neuville kuroi Rovanperän johtoa mukavasti kiinni kakkossijallaan; belgialaisen ero suomalaiseen on nyt 36 pistettä.

Kaudesta on vielä ajamatta neljä osakilpailua. Mestaruudesta näyttäisikin syntyvän kolmen kauppa, sillä vaikka M-Sport Fordin Ott Tänak jatkaakin MM-sarjassa neljäntenä, on virolainen jäänyt jo 66 pistettä kärjestä.

Katso rallin MM-sarjan tilanne tästä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Ralli