Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ralli

Teemu Suninen ajoi Suomen MM-rallin parhaan suomalaissijoituksen: ”Kiva nähdä, että odotukset nousevat”

Teemu Suninen oli Suomen MM-rallin paras suomalainen
AOP

Teemu Suninen ajoi Suomen MM-rallissa parhaan suomalaisijoituksen.

MM-sarjaa johtavalta Kalle Rovanperältä sekä hyvissä asetelmissa olevalta Esapekka Lapilta odotettiin menestystä Suomen MM-rallissa, mutta kun molempien matka päättyi keskeytykseen lauantaina, kantoi suomalaismenestyksestä vastuun Hyundain Teemu Suninen.

Suninen oli lopulta viikonlopun neljäs, joskin palkintopallisija jäi vain 4,3 sekunnin päähän. Joensuussa asuva japanilaiskuljettaja Takamoto Katsuta pystyi lopulta pitämään tiukasti taistelleen suomalaisen takanaan.

– Tuloksellisesti tämä oli hyvä kisa. Nelossija ei ole mitenkään huono näissä karkeloissa. Tietysti se harmittaa vähän, että palkintokorokepaikkakin olisi ollut mahdollinen, Suninen tuumi sunnuntaina.

Suninen ajoi vasta toisen MM-rallinsa Hyundain Rally1-luokituksen kalustolla ja suoritui viikonlopun haastavistakin olosuhteista kunnialla. MM-sarjan edellisessä osakilpailussa Virossa Suninen oli viides.

– Jos ennakkoon olisi sanottu, että näistä kisoista (Virosta ja Suomesta) tulee sijat neljä ja viisi, niin varmasti kuka tahansa olisi ottanut ne vastaan, jos olisi hypännyt tuohon autoon tällä kokemuksella, Suninen kertoi.

– Tietysti harmittaa, mutta kiva nähdä, että odotukset näköjään nousevat!, suomalainen kuittasi kun tältä kysyttiin kolmossijan karkaamisesta.

Suomen MM-rallin voitti Elfyn Evans reilulla lähes 40 sekunnin erolla. Thierry Neuville oli kilpailun toinen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Ralli