Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Toto Wolff avautuu johtamistavoistaan: “Elämä on helpompaa silloin, kun kaikki menee suunnitelmien mukaan”

Toto Wolff
AOP

Mercedeksen tallipäällikkö, Toto Wolff korostaa hyvien ryhmätyötaitojen merkitystä. Wolff kertoo suosivansa johtamistapaa, jossa ei etsitä syyllisiä virheen sattuessa.

Kesätauolla oleva F1-kausi on sujunut jälleen kerran täysin Red Bullin komennossa. Lajin kuninkuusluokkaa pitkään hallinnut Mercedes on pudonnut muiden valmistajien tavoin Red Bullin kyydistä, eikä mikään viittaa sen puolesta, että asetelmat olisivat muuttumassa lähitulevaisuuden aikana.

Mercedes-pomo, Toto Wolff kertoo, että suurista haasteista huolimatta tiimin sisällä ei sysätä vastuuta muiden harteille.

– Ihmisille on luontaista syyttää virheen sattuessa muita, koska sillä tavalla paineet siirtyvät eteenpäin. Tämä on aihe, josta käymme jatkuvasti keskustelua (tiimin sisällä).

– Elämä on helpompaa silloin, kun kaikki menee suunnitelmien mukaan. Silloin jokaisen on helpompaa vastata itseensä kohdistuviin odotuksiin. Joskus kaikki menee kuitenkin pahimmalla mahdollisella tavalla pieleen, kuten meille kävi viime kaudella ja osittain myös tänä vuonna.

– Tällaisilla hetkillä arvojen tärkeys korostuu. On tärkeää keskittyä itse ongelmaan, eikä syyttää muita ihmisiä. Loppujen lopuksi minä olen vastuussa tuloksista. Jos meillä on huono varikkopysähdys, syy ei ole mekaanikossa, vaan hänen puutteellisessa työkaluvalikoimassaan tai koulutuksessa. Ongelman juurisyy on selvitettävä.

Lähde: PlanetF1

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1