Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

F1-tähti luottavaisin mielin suurista vaikeuksista huolimatta: “Kaikki on omissa käsissäni”

Sergio Perez
AOP

Sergio Perez sai kauteen loistavan startin vietyään kaksi ensimmäistä osakilpailua nimiinsä. Tämän jälkeen on ollut kuitenkin hiljaisempaa ja tallitoveri Max Verstappen on karannut täysin meksikolaisen ulottumattomiin.

Red Bull aloitti F1-kautensa voitokkaasti, mutta Sergio Perezin kohdalla asetelmat ovat kuitenkin muuttuneet. Meksikolaiskuljettaja voitti sekä Saudi-Arabiassa, että Azerbaidzanissa, mutta ilonaiheet loppuivat lyhyeen. Perezille on sattunut useampi virhe, jonka myötä hänen työpaikkansa on uskottu olevan vaarassa.

Mies myöntää olevansa keskellä vaikeaa jaksoa, mutta vakuuttaa kuitenkin, ettei ole menettänyt uskoaan omia kykyjään kohtaan.

– Kaikki on omissa käsissäni ja keskityn vain omaan tekemiseeni. Olen synnynnäinen voittaja, enkä nauti huonoista kisaviikonlopuista. Olen kuitenkin edelleen täällä, sillä tiedän, että voin kääntää tilanteen edukseni, kuten olen aiemminkin tehnyt.

– Minulla on riittänyt viime aikoina vaikeuksia, mutta sain myös loistavan alun kaudelle. Asiaa voi katsoa kahdelta eri kantilta ja keskittyä joko hyviin tai huonoihin kilpailuihin.

Perez kuitenkin myöntää, että Monacossa sattunut kolari on vaikuttanut hänen suorituksiinsa.

– Se mitä Monacossa tapahtui, on saanut minut hieman varuilleni, sillä en ole voinut luottaa autoon samalla tavalla. Olen huomannut auton toiminnasa puutteita, jotka ovat ilmenneet yllättäen.

Lähde: Lancashire Evening Post

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1