Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Kanadan tennistähti tykitti uskomattoman määrän ässiä! – “Mahtava voitto…”

Milos Raonic tykitti 37 ässää.
AOP

Kanadan Masters-1000 -kisa alkaa olla ensimmäisen kierroksen osalta pelattu. Tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa nähtiin hieno otatus, kun Kanadan entinen ykköspelaaja Milos Raonic voitti Torontossa pelattavassa turnauksessa Yhdysvaltain suurpelaajan. Raonic otti voiton kolmieräisen taiston päätteeksi. Ottelussa Raonic teki hämmästyttävän määrän ässiä.

Urallaan Wimbledonin finaalissa esiintynyt Milos Raonic on palannut tänä kesänä pelikentille. Raonic on selvittänyt ison kasan erilaisia loukkaantumisia on jälleen tekemässä paluuta kohti huippua. Raonic aloitti Kanadan Masters-turnauksen makealla voitolla. Raonic kaatoi turnauksen ensimmäisellä kierroksella sijoitetun pelaajan, kun yhdeksänneksi sijoitettu Yhdysvaltain Frances Tiafoe kaatui kolmieräisessä taistossa.

Raonic oli Tiafoeta vastaan lopulta parempi 6-7, 7-6, 6-3 -lukemin lähes kolme tuntia kestäneessä ottelussa. Raonic menetti ottelussa kertaalleen syöttönsä ja se tapahtui heti ottelun ensimmäisessä pelissä. Tämän jälkeen kanadalainen mursi kahdesti Tiafoen syötön ja onnistui viemään ottelun nimiinsä.

Ottelun avauserässä ensimmäisen pelin jälkeen Raonic menetti omalla syötöllään vain viisi pistettä. Kohtalokkain tuli katkaisupelin 12-12 -tilanteessa, joka toi Tiafoelle eräpallon eikä yhdysvaltalainen jättänyt tätä käyttämättä hyödykseen. Toisessa erässäkin haettiin ratkaisu katkaisupelistä, mutta tällä kertaa kanadalainen oli vahvempi 7-4 -lukemin.

Päätöserässä Tiafoe sai jälleen ensimmäiseen peliin huiman mahdollisuuden murtoon, mutta Raonic selvitti kaksi murtopalloa. Toisessa pelissä Raonic otti Tiafoelta murron ja karkasi ratkaisevaan johtoon. 2-0 -tilanteessa Tiafoe pääsi kanadalaisen syötössä 15-40 -johtoon, mutta ei onnistunut käyttämään murtopalloja hyödykseen. Erän viimeisissä syöttövuoroissa Raonic antoi vastustajalleen vain kolme pistettä, jotka kaikki tulivat ottelun viimeiseen syöttövuoroon.

Raonic syötti ottelussa yhteensä 37 ässäsyöttöä ja kahdeksan kaksoisvirhettä. Ykkössyöttö osui jopa vaatimattomalla tasolla ruutuun, kun varmuus oli vain 57 prosenttia. Ykkössyötöistään Raonic voitti kuitenkin 87 prosenttia. Toisella kierroksella kanadalainen kohtaa japanilaisen Taro Danielin, joka kaatoi kahdessa erässä avauskierroksella Adrian Mannarinon.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis