Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Formula 1

Lewis Hamilton kertoo Mercedeksen loppukauden tavoitteista: “Olemme saaneet paljon kehitystä aikaiseksi”

Lewis Hamilton
AOP

Mercedeksen tähtikuljettaja Lewis Hamilton on jäänyt kauas omista tavoitteistaan kuluvalla kaudella. Brittikuljettaja oli median haastateltavana ja kertoi loppukaudelle asettamistaan päämääristä.

Ennen Red Bullin valtakautta F1:tä pitkään hallinnut Mercedes on pudonnut parin viime vuoden aikana kauas kärjestä. Tällä kaudella tiimi ei ole voittanut vielä ainoatakaan GP:tä ja viimeisestä 34:stä osakilpailusta tilille on kertynyt vain yksi voitto.

Mersu on valmistajien pisteissä tällä hetkellä toisena, mutta omissa nopeuksissaan olevan Red Bullin etumatka on venähtänyt jo 256 pisteeseen.

Lajin kuninkuusluokan menestynein nykykuljettaja Lewis Hamilton kertoo mietteitään kesätauolla.

– Tällä hetkellä en ole varma pystymmekö mitenkään vastaamaan Red Bullin vauhtiin. Unkarin GP:ssä vaikutti siltä, että Max (Verstappen) oli jokaisella kierroksella kaikkia edellä vähintään kahdeksan kymmenystä.

Hamilton ei kuitenkaan pidä Mersun kautta täysin epäonnistuneena, vaikka kärki onkin karannut kauas.

– Mielestäni kausi on sujunut kelvollisesti. Emme aloittaneet niin kuin olisimme halunneet, mutta olemme saaneet paljon kehitystä aikaiseksi. Toivottavasti voimme jatkaa sitä myös kisakauden jälkimmäisellä puoliskolla. Teemme väsymättömästi töitä kaikkien ongelmien ratkaisemiseksi.

Lähde: F1i.com

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Formula 1