Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Formula 1

Entiseltä maailmanmestarilta varoituksen sana Verstappenin suuntaan: “Hänen on syytä olla tarkkana”

Max Verstappen
AOP

Formula 1:n vuoden 2016 maailmanmestari Nico Rosberg varoittaa Red Bullin Max Verstappenia vaipumasta liialliseen tyytyväisyyden tunteeseen. Verstappen on ollut tälläkin kaudella harvinaisen ylivoimainen.

Red Bull nappasi jo kolmannentoista peräkkäisen osakilpailuvoittonsa hiljattain käydyssä Belgian GP:ssä. Samalla hallitseva maailmanmestari, Max Verstappen kiristi otettaan jälleen yhdestä MM-tittelistä.

Verstappen on kuskien pistetaulukossa omissa lukemissaan, 125 pinnaa tiimitoveriaan, Sergio Pereziä edellä. Valmistajien taulukossa Red Bullin etumatka toisena olevaan Mercedekseen on huimat 256 pistettä.

F1-uransa päättänyt Nico Rosberg on ollut muiden tavoin häkeltynyt Verstappenin ylivoimasta. Rosberg kehottaa tähtipilottia PlanetF1:n mukaan silti olemaan varuillaan.

– Verstappenin täytyy olla tarkkana, ettei hän sorru liialliseen tyytyväisyyteen. Hän on ollut uskomattomassa iskussa ja näyttää, ettei kukaan pysty asettumaan hänen tielleen.

– Se on kuitenkin tilanne, jolloin on helppo tuntea olonsa liian mukavaksi, ja joka saattaa vaikuttaa motivaatioon negatiivisella tavalla.

– Tässä mielessä hänen on syytä olla tarkkana. Hän on kuitenkin osoittanut uskomatonta henkistä kanttia, enkä usko niin käyvän.

– Hän on pysynyt todella keskittyneenä ja hänen ajamisensa on kuin taidetta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Formula 1