Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Jättiyllätys tenniksessä! – Norjalaiselle karvas tappio

Alejandro Davidovich Fokina puolivälieriin Kanadassa.
AOP

Kanadan Masters-turnaus on hyvässä vauhdissa ja torstaina turnauksessa pelataan kolmannen kierroksen ottelut maaliin. Torstain ensimmäiset ottelut venyivät myöhäisiltaan Torontossa velloneiden sateiden aikaan, mutta päivän kaksi ensimmäistä ottelua on saatu jo kuitenkin pelattua. Kahdesta ensimmäisestä ottelusta selvisi voittajat puolivälieriin, jossa pelaajat kohtaavat toisensa.

Torontossa pelattavassa Kanadan Masters-1000 -turnauksessa nähtiin jälleen jättimäinen yllätys, kun kolmanneksi sijoitettu Norjan Casper Ruud lähti kolmieräisessä taistossa laulukuoroon. Norjalaiselle harmaita hiuksia aiheutti Espanjan Alejandro Davidovich Fokina, joka pelaa mahtavaa turnausta. Davidovich Fokina kaatoi Ruudin tylysti 7-6, 4-6, 7-6 -erin. Kolmannessa erässä espanjalainen nousi murron takaa voittoon norjalaisen jo syötettyä otteluvoitosta 5-4 -tilanteessa.

Avauserässä ottelussa ei nähty murtoja. Toisessa erässä Ruud karkasi murrolla 3-2 -johtoon, mutta tämän jälkeen sade keskeytti ottelun. Espanjalainen nappasi murron heti takaisin sadetauon jälkeen, mutta menetti uudestaan syötön häviten erän.

Kolmannen erän alussa Ruud mursi erän ensimmäisessä pelissä espanjalaisen nollille. Pitkään näytti siltä, että norjalainen marssii tylysti otteluvoittoon, mutta viimeisellä mahdollisella hetkellä espanjalaisen peli nousi uudelle tasolle eikä Ruud onnistunut pitämään syöttöään. Katkaisupelissä Davidovich Fokina karkasi jo 6-2 -johtoon ja onnistui kolmannen ottelupallon käyttämään hyödykseen.

Davidovich Fokina kohtaa turnauksen puolivälierässä Mackenzie McDonaldin, joka kaatoi kotiyleisön suuren suosikin Milos Raonicin suoraan kahdessa erässä. McDonald on pelannut vahvaa turnausta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis