Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Kanadan Masters-turnauksessa käynnistyy kolmas kierros! – Luvassa hurja taisto

Daniil Medvedev jatkoon Cincyssä.
AOP

Kanadan Masters-turnaus on edennyt kolmannelle kierrokselle Torontossa. Jäljellä on enää 16 parasta pelaajaa, jotka selvittävät välejään päästäkseen perjantaina pelattaviin puolivälieriin. Turnauksessa nähdään vielä viisi pelaajaa mukana, jotka ovat sijoitettuina kahdeksan parhaan joukkoon.

Torstai on Kanadan Masters-turnauksessa toivoa täynnä. Turnauksessa on kaikki jäljellä olevat pelaajat tulessa.

Turnauksen ykköseksi sijoitettu Espanjan Carlos Alcaraz saa vastuksen Puolan Hubert Hurkaczista, joka käytti toisella kierroksella kolme erää Miomir Kecmanovicin kaatamiseen. Kakkossijoitettu Venäjän Daniil Medvedev kohtaa jälleen italialaisen pelaajan, kun vastassa odottaa Lorenzo Musetti. Musetti on kovasyöttöinen pelaaja, mutta ottelun pitäisi olla venäläisen heiniä.

Turnauksessa kolmanneksi sijoitettu Norjan Casper Ruud kohtaa omassa ottelussaan Espanjan Alejandro Davidovich Fokinan, joka on marssinut tyylillä kolmannelle kierrokselle. Espanjalainen massajyrä on kaatanut tieltään jo Yhdysvaltain J.J. Wolfin ja Saksan Alexander Zverevin, jotka ovat kovia testejä nopeilla alustoilla. Ruud saa pelata korkealla tasolla, mikäli haluaa selvittää espanjalaisen haasteen torstaina.

Seitsemänneksi sijoitettu Jannik Sinner pääsee Andy Murrayn klinikalle hoitoon. Murray kaatoi ensimmäisellä kierroksella Italian Lorenzo Sonegon 2-0 -erin, mutta tarvitsi kolme erää Australian Max Purcellin voittamiseen. Sinner ja Murray on samantyylisiä pelaajia, joten ottelusta voidaan odottaa hyvinkin tasaista.

Kahdeksanneksi sijoitettu Yhdysvaltain Taylor Fritz kohtaa Australian Alex De Minaurin. De Minaur on laadukas ja monipuolinen pelaaja, joka voi tuottaa Fritzille ongelmia, joka monesti ailahtelee omassa pelissään.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis