Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Tennis

Taas lunta tupaan – Tennistähden vammakierteelle ei näy loppua

Kei Nishikori
AOP

Japanin tennisässä, Kei Nishikori joutuu jättämään tulevan Stamford Challenger-turnauksen väliin polvivamman takia. Atlanta Openissa tapahtunut loukkaantuminen pakottaa miehen keskittymään kuntoutumiseensa ennen tulevaa US Openia.

Entinen maailmanlistan nelonen, Kei Nishikori on joutunut kokemaan viime vuosina kovia takaiskuja. Nishikori joutui vuoden 2022 tammikuussa lonkkaleikkaukseen, josta hänen uskottiin toipuvan kuudessa kuukaudessa.

Kuntoutusjakson aikana tapahtunut jalkavamma siirsi kuitenkin paluuta pelikentille entisestään. Tämän myötä japanilaiselta jäi väliin muun muassa tämän vuoden Australian avoimet.

Nishikori palasi kesäkuussa tositoimiin Caribbean Openissa, mutta pian tämän jälkeen Atlantan turnauksessa sattunut polvivamma sotki jälleen suunnitelmat. Mies kommentoi hiljattain poisjääntiään käynnissä olevasta Montreal Openista.

– Yritin jatkaa pelaamista vaivasta huolimatta, mutta kipu vain jatkoi pahenemistaan. En ole riittävän hyvässä kunnossa pelatakseni, joten minun on vetäydyttävä. Tämä on suuri pettymys, sillä olen aina esiintynyt hyvin täällä.

– Tämä ei tunnu hyvältä, mutta loukkaantumiset ovat osa tätä lajia. Pyrin olemaan valmiina tulevia suuria turnauksia varten.

Nyt mies ilmoittaa, että väliin jää myös tuleva Stamfordin tennisturnaus, sillä polven kuntoutus ei ole edennyt toivotulla tavalla.

Lähde: TennisUpToDate.com

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Tennis