Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

“En näe ottelun etenevän kolmatta erää pidemmälle” – Brassitähti kohtaa pelätyn ruotsalaismörön

Khamzat Chimaev
AOP

UFC tarjoaa lokakuussa todellisen herkkupalan, kun Paulo Costa ja Khamzat Chimaev iskevät yhteen Abu Dhabissa järjestettävässä tapahtumassa. Skotlantilaisottelija, Paul Craig pitää Chimaevia kamppailun suosikkina, muttei poissulje täysin Costan mahdollisuuksia.

Paulo Costa, joka nousi muutama vuosi sitten UFC:n huipulle, oli vielä hiljattain yksi lajin kattojärjestön kovimmista tulevaisuuden nimistä. Viiden ottelun voittoputkessa liitäneen brasilialaisen sädekehään tuli kuitenkin särö hänen kärsittyään ensimmäisen tappionsa Israel Adesanyaa vastaan.

Teknisellä tyrmäyksellä tullut tappio näytti jättäneen jälkensä Costan ottelemiseen ja seuraavastakin kamppailusta oli tuloksena häviö Marvin Vettorille. ’’Borrachinha’’ ryhdistäytyi tämän jälkeen ja otti arvokkaan voiton lajilegenda, Luke Rockholdista.

Seuraavaksi brassiottelijalla on kuitenkin jälleen aivan eri kokoluokan haaste edessään, kun vastaan asettuu UFC:n suurimpiin tähtiin lukeutuva Khamzat Chimaev. Tappioton Chimaev lähtee otteluun suurena ennakkosuosikkina ja tätä mieltä on myös skotlantilaisottelija, Paul Craig.

– Olen aina arvostanut Chimaevin taidot korkealle. Häneltä löytyy pelättyä venäläistä painiosaamista, joten uskon, että hän pystyy hallitsemaan tapahtumia Costaa vastaan. Costa on iso ja voimakas kaveri, mutta en näe ottelun etenevän kolmatta erää pidemmälle.

Lähde: MMA Junkie

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit