Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Emil Ruusuvuorella edessään kova haaste! – Supertähti odottaa toisella kierroksella

Emil Ruusuvuori nurmikentällä.
AOP

Suomen miestenniksen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori pelaa alkavalla viikolla Cincinnatin Masters-turnauksessa. Ruusuvuori vältti turnauksessa karsinnat lukuisien poisjääntien takia, joten suomalainen pääsi suoraan kaavioon. Kaaviossa Ruusuvuorella ei käynyt paras onni, sillä ensimmäisellä kierroksella luvassa on ottelu karsijaa vastaan. Mikäli tämän suomalainen hoitaa, niin vastus kovenee merkittävästi.

ATP-rankingissa koko ajan valuva Emil Ruusuvuori on ollut viime aikoina jopa yllättävän heikossa vireessä. Tällä viikolla suomalaistähti taipui Kanadan Masters-turnauksen ensimmäisellä kierroksella Yhdysvaltain Marcos Gironille suoraan kahdessa erässä. Ruusuvuori hävisi molemmat erät katkaisupelin kautta johdettuaan toista erää jo murrolla.

Cincinnatin turnauksessa Ruusuvuori on suoraan mukana ilman karsintoja. Pitkään näytti jo siltä, että suomalainen joutuu selvittämään tiensä turnaukseen karsintojen kautta, mutta lopulta tie avautui mukaan suoraan pääsarjaan poisjääntien kautta.

Ruusuvuori pelaa ensimmäisellä kierroksella karsijaa vastaan Cincinnatissa. Toisella kierroksella odottaa turnauksessa seitsemänneksi sijoitettu Andrey Rublev, mikäli Ruusuvuori onnistuu selvittämään ensimmäisen kierroksen ottelunsa. Ruusuvuori on pitänyt aiemmin urallaan venäläistä jopa hetkittäin pahastikin kynsissään, mutta ei ole onnistunut voittamaan tätä.

Cincinnatin turnauksen jälkeen suomalainen pelaa vielä Winston-Salemin ATP-250 -kisan ennen US Openia, joka käynnistyy tasan kahden viikon kuluttua. US Open päättää tunnetusti tennisvuoden Grand Slam -turnaukset.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis