Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Kanadan Masters-turnaus ratkeaa! – Luvassa huima finaali

Jannik Sinner
AOP

Kanadan Masters-turnaus päättyy sunnuntaina, kun luvassa on turnauksen loppuottelu. Loppuottelu käydään italialaistähti Jannik Sinnerin sekä Australian ykköspelaaja Alex De Minaurin välillä. Kumpikin on edennyt näyttävällä tyylillä loppuotteluun kaatamalla useampia laatupelaajia. Ottelu Torontossa käynnistyy kello 23.00.

Kanadan Masters-turnaus päättyy sunnuntaina ja sunnuntaina käynnistyy myös Yhdysvaltain Ohion osavaltiossa pelattava Cincinnatin Masters-1000 -kisa. Torontossa pelattavan Kanadan Masters-turnauksen loppuottelussa pelaavat kaksi hyvinkin samantyylistä pelaajaa, kun Italian Jannik Sinner saa haasteen Australian Alex De Minaurilta.

Sinner on edennyt finaaliin pelaamalla vain kolme ottelua. Sinner sai Andy Murraylta kolmannella kierroksella luovutusvoiton. Toisella kierroksella italialainen kaatoi maanmiehensä Matteo Berrettinin ja puolivälierässä Ranskan kokeneen Gael Monfilsin. Välierässä Sinner kaatoi suoraan kahdessa erässä Carlos Alcarazin kaataneen Tommy Paulin.

Laadukkaana peruspelaajana tunnettu De Minaur on kaatanut matkallaan finaaliin kolme erinomaista pelaajaa. Ensimmäisellä kierroksella sijoittamaton De Minaur kaatoi 11. sijoitetun Cameron Norrien. Toinen kierros oli helpompi, kun Kanadan Gabriel Diallo kaatui suoraan kahdessa erässä.

Kolmannella kierroksella De Minaur tarvitsi kolme erää Yhdysvaltain Taylor Fritziä vastaan. Puolivälierässä De Minaur nousi kahdesti murron takaa erävoittoon Daniil Medvedeviä vastaan ja vei ottelun kahdessa erässä. Välierässä australialainen murskasi Espanjan suuryllättäjä Alejandro Davidovich Fokinan 6-1, 6-3.

Sunnuntain loppuottelusta voidaan odottaa todella upeaa vääntöä kahden tasaisen pelaajan välillä. Kummallekin Masters-1000 -turnauksen voitto olisi uran ensimmäinen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis