Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Suomalaislegenda hehkuttaa F1:n uutta sukupolvea: “En usko, että kyse on pelkästään lahjakkuudesta”

Mika Häkkinen
AOP

F1-legenda, Mika Häkkinen uskoo, ettei pysyisi parhaina päivinään lajin nykykuljettajien vauhdissa. Suomalainen kertoo lajin kehittyneen selkeästi hänen ajoistaan ja tietämyksen lisääntyneen merkittävästi.

Formula 1:n kaksinkertainen maailmanmestari, Mika Häkkinen on kirjoittanut nimensä lajin kuninkuusluokan historian kirjoihin. Häkkinen tullaan aina muistamaan legendaarisen Michael Schumacherin suurimpana kilpakumppanina ja yhtenä oman aikakautensa nopeimmista kuljettajista.

Menestyksestään huolimatta suomalainen uskoo, että nykykuljettajat ovat monessa mielessä edellä.

– Kun vertaan omaa kilpauraani ja seuraavaa sukupolvea, voin todeta, että he ovat parempia kuljettajia kuin minä. Heillä on paljon enemmän tietämystä asioista. En usko, että kyse on pelkästään lahjakkuudesta, vaan kaikesta mitä F1:ssä nykyään tapahtuu.

– He tekevät enemmän töitä ja valmistautuvat paremmin. Kaikki on paljon ammattimaisempaa. Ymmärrys lajia kohtaan on kasvanut, joka tekee heistä parempia kuljettajia.

Häkkiseltä kysyttiin myös, että olisiko Red Bullin Max Verstappen ollut yhtä ylivoimainen takavuosina.

– Tuohon on todella vaikea vastata, sillä F1-autot on suunniteltu yhdelle kuljettajalle. Maxin auto tukee täydellisesti hänen vahvuuksiaan. Se ei tarkoita, että yksi auto sopisi jokaiselle kuljettajalle, sillä kaikilla on omanlaiset ajotyylinsä.

Lähde: F1i.com

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1