Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Italialaistähti valloitti Toronton! – “Merkitsee todella paljon…”

Jannik Sinner voitti Novak Djokovicin ATP lopputurnauksessa
AOP

Miesten tenniksen ATP-kiertueella saatiin uusi Masters-1000 -turnauksen voittaja. Se selvisi sunnuntaina, kun Italian Jannik Sinner voitti ensimmäistä kertaa Masters-tason turnauksen. Sinner kaatoi Kanadan Masters-turnauksen loppuottelussa Australian ykköspelaajan suoraan kahdessa erässä. Kumpikin pelaaja nähdään tulessa Cincinnatin Masters-1000 -kisassa tällä viikolla.

Italian Jannik Sinner onnistui viimein nappaamaan tililleen ensimmäisen Masters-1000 -tason turnausvoiton. Sinner valloitti Torontossa pelatun Kanadan Masters-turnauksen. Loppuottelussa Sinner oli tyly Australian Alex De Minauria vastaan voittaen ottelun 6-4, 6-1 -lukemin. Sinner mursi ottelussa vastustajansa syötön yhteensä viisi kertaa. Ottelu kesti vain 90 minuuttia.

Sinneristä tuli vasta toinen italialainen pelaaja, joka on onnistunut voittamaan Masters-1000 -kisan vuoden 1990 jälkeen, jolloin turnaukset nimettiin Masters-turnauksiksi. Aiempi italialainen mestari on Fabio Fognini, joka onnistui valloittamaan Monte Carlon Masters-kisan keväällä 2019.

– Tämä voitto merkitsee todella paljon minulle. Tämän voin jakaa kaikkien ihmisten kanssa, jotka tekevät päivittäin töitä kanssani. Tämä voitto tekee meidän tiimistämme vahvemman ja nälkäisemmän tekemään jatkossa entistä enemmän töitä.

21-vuotiaasta italialaisesta tuli nuorin Masters-voittaja sitten Saksan Alexander Zverevin, joka voitti Masters-turnauksen 20-vuotiaana vuonna 2017. Sinner on voittanut tänä vuonna Masters-turnauksissa 14 ottelua ja on hävinnyt vain viidesti.

– Olen todella tyytyväinen siihen miten käsittelin kaikki paineet. Jokainen vastustaja on todella kova, joita vastaan tässä pelataan, kertasi Sinner.

Sinner on sijoitettuna kahdeksanneksi Cincinnatin Masters-kisassa. Italialainen kohtaa joko Argentiinan Francisco Cerundolon tai Serbian Dusan Lajovicin turnauksen toisella kierroksella.

De Minaur on Cincinnatissa sijoittamaton pelaaja ja kohtaa ensimmäisellä kierroksella Yhdysvaltain J.J. Wolfin. Tämän ottelun voittaja kohtaa joko Ranskan Gael Monfilsin tai Iso-Britannian Cameron Norrien toisella kierroksella. De Minaur kaatoi Norrien Kanadassa ensimmäisellä kierroksella.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis