Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Supertähti vähättelee Wimbledon-pettymystään: “Kyseessä ei ollut ensimmäinen, eikä viimeinen kerta, kun häviän ottelun”

Novak Djokovic
AOP

Novak Djokovic kärsi aiemmin kesällä kitkerän tappion Wimbledonin finaalissa Carlos Alcarazille. Lajin 23 kertainen Grand Slam-voittaja myöntää espanjalaisen olleen parempi ottelun ratkaisuhetkillä. Serbialainen kertoo myös päässeensä häviöstään nopeasti yli.

Wimbledonin finaalissa kohtasivat lajin kaksi tämän hetken suurinta supertähteä, kun Novak Djokovic sai vastaansa Carlos Alcarazin. Serbialaismestaria pidettiin etukäteisarvioissa lievänä ennakkosuosikkina, mutta taktisesti erittäin kypsästi pelannut Alcaraz osoittautui lopulta vahvemmaksi.

Djokovic osoitti pelin aikana turhautumisen merkkejä, mutta myönsi vastustajansa paremmuuden jälkikäteen. Mies kertoo nyt tappion jälkeisistä tunnelmista ja eteenpäin katsomisen tärkeydestä.

– Totta kai oli selkeä pettymys, etten pystynyt hyödyntämään omia mahdollisuuksiani finaalissa. Sain muutaman eräpallon toisessa erässä ja tunsin, että olin siirtymässä johtoon. Se oli todella tasainen ottelu, mutta hän ansaitsi voittonsa oltuaan parempi tärkeimmillä hetkillä.

– Kuten sanoin heti pelin jälkeen, hän ansaitsi lopulta enemmän, eikä siinä muuta. Sitä on vain katsottava eteenpäin. Kyseessä ei ollut ensimmäinen, eikä viimeinen kerta, kun häviän ottelun, joten pääsin asiasta nopeasti yli. Tarvitsin vain lepoa ja aikaa perheeni kanssa.

Lähde: TennisUpToDate.com

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis