Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Tennis

Tenniksen supertähdelle maukas voitto – “Tämä on ollut vaikea vuosi…”

Felix Auger-Aliassime palasi voittojen tielle.
AOP

Viime kaudella todella hurjassa vireessä pelannut Kanadan tähtipelaaja Felix Auger-Aliassime on tänä vuonna ollut suurissa ongelmissa. Auger-Aliassime on koko vuoden 2023 ATP-pisteissä mitaten sijoittunut heikosti. Maanantaina kanadalainen otti ensimmäisen voiton yli kahteen kuukauteen.

Kanadan 23-vuotias supertähti Felix Auger-Aliassime katkaisi todella pitkän voitottoman putken. Auger-Aliassime nousi erätappion takaa Italian Matteo Berrettiniä vastaan voittoon sateen häiritsemässä ottelussa Cincinnatin Masters-turnauksen avauskierroksella.

Turnauksessa 12. sijoitettu Auger-Aliassime hävisi avauserän 6-4 -lukemin menetettyään syötön kertaalleen, mutta mursi tämän jälkeen italialaisystävänsä syötön yhteensä kolme kertaa toisen ja kolmannen erän aikana. Auger-Aliassime vei erät 6-2 ja 6-3 -lukemin.

ATP-rankingissa sijalla 14 oleva kanadalainen oli voittanut edellisen kerran ATP-kiertueella toukokuun 24. päivä Lyonin ATP-kisassa, kun tuolloin Espanjan Pablo Llamas Ruiz kaatui suoraan kahdessa erässä. Tätä seurasi kolme tappiota pelaamalla ja yksi luovuttamalla. Wimbledonissa ja Ranskan avoimissa kanadalainen voitti yhteensä yhden erän.

– Tämä oli iso voitto. Tämä on ollut vaikea vuosi, kun on tarvinnut tulla tutuksi kaikkien uusien juttujen kanssa. En ole missään vaiheessa epäillyt itseäni, vaikka kaikenlaisia kommentteja saa minun pelistäni lukea. Tiedän, että paras pelini on minussa sisällä eikä se ole jättänyt minua, kertasi kanadalainen.

Toisella kierroksella vastaan asettuu Ranskan Adrian Mannarino, joka kaatoi sunnuntaina pelatussa ensimmäisen kierroksen ottelussa Richard Gasquetin suoraan kahdessa erässä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Tennis