Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Ralli

Kalle Rovanperää vimmatusti jahtaavalla haastajalla miltein “mahdoton tehtävä” edessä: “Tilanne on nyt tämä”

Thierry Neuville on rallin MM-sarjassa kolmantena
AOP

Kalle Rovanperän johtoasema rallin MM-sarjan kärjessä hupeni Suomen MM-rallin myötä huomattavasti. Yksi hallitsevaa maailmanmestaria jahtaavista haastajista on Hyundain Thierry Neuville.

Thierry Neuville on enää 36 pistettä MM-sarjaa johtavaa Kalle Rovanperää perässä, kun kaudesta on ajamatta vielä neljä osakilpailua. Rovanperän johto MM-sarjan kärjessä hupeni huomattavasti, kun suomalaisen matka kotikisassa Suomen rallissa päättyi ulosajon myötä keskeytykseen.

Neuville puolestaan on ajanut viimeiset viikon hienosti ja taskussa on kakkossija niin Viron kuin Suomenkin ralleista.

– Voisimme olla vieläkin lähempänä Kallea, mutta olemme menettäneet liikaa pisteitä muutamissa kisoissa. Tilanne on nyt tämä, Neuville myönsi.

Hyundai-kuljettaja Neuville tietää, että Rovanperän etumatkan kiinni kurominen ei ole helppo homma. Täysin belgialainen ei kuitenkaan vielä ole kirvestä kaivoon heittänyt maailmamestaruustaiston osalta.

– Kallen 36 pisteen etumatkan kurominen kiinni… En sanoisi, että se on mahdoton tehtävä. Mutta se on vaikea tehtävä, mies pohti.

Viime viikkojen hyvät sijoitukset nostivat belgialaisen MM-pisteissä kolmanneksi Rovanperän sekä tämän tallikaverin Elfyn Evansin takana. Evansin ero johtavaan Rovanperään on 25 pistettä.

– Tulevien rallien pitäisi olla vahvoja meille. Viime vuonna saimme Kreikassa kolmoisvoiton ja Japanissa voiton. Asvalttikisoissa minulla pitäisi ylipäätään olla hyvä vauhti, Neuville tuumasi loppukaudesta.

Seuraavaksi MM-rallia ajetaan Kreikan Akropolis-ralli merkeissä 7.-10. syyskuuta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Ralli