Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Uskomaton mahdollisuus! – Emil Ruusuvuori suosikkina kolmannen kierroksen otteluun

Emil Ruusuvuori ATP-kiertueella.
AOP

Cincinnatin Masters-turnauksessa pelataan kolmas kierros torstaina päätökseen. Kolmannella kierroksella turnauksessa selvitetään pelaajat perjantaina pelattaviin puolivälieriin. Suomalaisittain torstai on hieno päivä, sillä Emil Ruusuvuori on mukana turnauksessa. Ruusuvuorella on mahdollisuus päästä toista kertaa tämän kauden aikana Masters-1000 -turnauksessa puolivälierään. Aiempi kerta oli Miamin Masters-turnauksesta maaliskuun lopulta.

Suomen miestenniksen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori pelaa torstaina Suomen aikaa kello 18.00 kolmannen kierroksen ottelussa Cincinnatin Masters-turnauksessa. Ruusuvuori kohtaa kolmannen kierroksen ottelussa “lucky loserina” kisaan mukaan päässeen Australian Alexei Popyrinin.

Popyrin kaatoi avauskierroksella toisen “lucky loserin” eli Saksan Daniel Altmeierin kolmessa erässä ja sai Chilen Nicolas Jarrylta luovutusvoiton toisella kierroksella. Popyrin on ollut viime aikoina hyvässä vireessä, sillä Australian 24-vuotias pelaaja voitti vastikään Umagin massakisan Kroatiassa. Umagin turnauksessa Popyrin kaatoi loppuottelussa Sveitsin Stanislas Wawrinkan kolmessa erässä.

Cincinnatin karsintojen ensimmäisellä kierroksella Popyrin kaatoi Valko-Venäjän Ilya Ivashkan, mutta taipui maanmiehelleen Max Purcellille kolmessa erässä. Sekä Purcell, että Popyrin ovat edenneet turnauksessa kolmannelle kierrokselle.

Ruusuvuori oli turnauksen ensimmäisessä ottelussaan tyly Ranskan Corentin Moutetia vastaan voittamalla ottelun suoraan kahdessa erässä antamatta murtopalloa. Toisen kierroksen trillerissä Andrey Rublevia vastaan nähtiin lukuisia murtoja, mutta Ruusuvuori onnistui viemään katkaisupeliin edenneet erät nimiinsä ja jatkoi matkaansa kolmannelle kierrokselle kolmessa erässä.

Tämän ottelun voittaja kohtaa puolivälierässä perjantaina joko neljänneksi sijoitetun Stefanos Tsitsipasin tai Puolan Hubert Hurkaczin. Tsitsipas voitti Meksikossa Los Cabosin turnauksen, mutta taipui Ranskan Gael Monfilsille Kanadan Masters-turnauksen toisen kierroksen ottelussa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis