Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Karmaiseva pettymys! – Suomen tennistähti hyytyi Cincinnatissa

Emil Ruusuvuori taipui Atlantan välierässä.
AOP

Elokuun toisessa tenniksen Masters-turnauksessa Cincinnatissa on kahdeksan parasta pelaajaa selvillä. Cincinnatin Masters-turnauksen puolivälierät pelataan perjantaina pois ja puolivälierissä nähdään yllättäviä pelaajia. Suomen tennistähti Emil Ruusuvuori ei onnistunut hyvästä mahdollisuudesta huolimatta selvittämään tietään kahdeksan parhaan joukkoon.

Reilut 88 tuhatta dollaria Cincinnatin Masters-turnauksen kolmannen kierroksen paikasta tienannut Emil Ruusuvuori taipui Australian Alexei Popyrinille. Popyrin oli ottelussa vahvempi 6-2, 1-6, 6-3 -lukemin.

Australialainen selvitti tiensä turnaukseen “lucky loserina” ja selvitti tiensä kolmannelle kierrokselle vain voittamalla ensimmäisellä kierroksella toisen “lucky loserin” Daniel Altmaierin. Toisella kierroksella Popyrin sai luovutusvoiton Chilen Nicolas Jarrylta.

Popyrin kohtaa perjantain puolivälierässä Puolan Hubert Hurkaczin, joka kaatoi suoraan kahdessa erässä hieman ailahtelevassa vireessä olevan Kreikan Stefanos Tsitsipasin.

Popyrin oli Ruusuvuorta vastaan ensimmäisessä erässä vahva. Suomalainen onnistui pitämään ensimmäisen syöttönsä, mutta tämän jälkeen australialainen onnistui murtamaan kahdesti Ruusuvuoren syötön putkeen.

Toisessa erässä suunta muuttui, kun suomalainen otti viisi peliä putkeen murtaen kahdesti australialaisen syötön. Kolmannessa erässä Popyrin sai avauserän tavoin varhain murron, joka riitti erän loppuun asti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis