Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Tällä joukkueella Susijengi lähtee taistelemaan MM-kisoihin: “Tätä on pitkään odotettu!”

Saksa ryöpytti Susijengiä MM-kisojen alkulohkossa
AOP

Koripallon miesten MM-kisat starttaavat viikon päästä perjantaina. Mukana karkeloissa on myös Suomi, joka on nyt nimennyt joukkueensa kisoihin.

Susijengin päävalmentaja Lasse Tuovi on nimennyt yhdessä muun valmennusjohdon kanssa 12 pelaajaa mukaan kisoihin. Valintojen perustana on toiminut muun muassa kesän MM-leiritys sekä näytöt kesän maaotteluissa.

Mukana joukkueessa on yhdeksän viime kesän EM-kisoista tuttua pelaajaa sekä kolme arvokisojen ensikertalaista. Arvokisaensikertalaiset mukana ovat Alex Murphy, Olivier Nkamhoua ja Jacob Grandison.

Viime kesän EM-kisoista tutut pelaajat MM-kisajoukkueessa ovat Miro Little, Sasu Salin, Henri Kantonen, Mikael Jantunen, Elias Valtonen, Alexander Madsen, Edon Maxhuni, Lauri Markkanen sekä Ilari Seppälä.

Joukkueen päävalmentaja Tuovi odottaa kisakoitosta innoissaan ja hehkuttaa kisoja jo kokemuksena korkealle.

– Tätä on pitkään odotettu!, Tuovi hehkutti.

– Pitää muistaa, että Sasua [Salin] ja meitä paria valmentajaa lukuun ottamatta MM-kisat on suurimmalle osalle meistä täysin uusi kokemus, ja uuden edessä kannattaa olla itsevarma, utelias ja nöyrä, Tuovi kommentoi.

Susijengillä on Japanin Okinawassa pelattavassa alkulohkossa kovia otteluita tiedossa, sillä se kohtaa olympiapronssimitalisti Australian, kisaisäntä Japanin ja EM-pronssimitalisti Saksan.

– Nyt kannattaa nauttia tästä uudesta kokemuksesta ja olla ylpeitä siitä, että suomalainen palloilujoukkue pelaa tulevina viikkoina maailmanmestaruudesta maailman toiseksi kilpailluimmassa urheilulajissa.

Susijengi korkkaa MM-kisansa perjantaina 25.8. ottelulla Australiaa vastaan.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo