Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Emil Ruusuvuori sijoitettuna Winston-Salemiin! – Viimeinen esikisa ennen US Openia

Emil Ruusuvuori ATP-kiertueella.
AOP

Suomen miestenniksen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori pelasi loistavan Cincinnatin Masters-turnauksen tällä viikolla Ohion osavaltiossa Yhdysvalloissa. Ruusuvuori jatkaa valmistautumistaan US Openiin eli tenniskauden neljänteen sekä samalla viimeiseen Grand Slam -turnaukseen pelaamalla Winston-Salemin turnauksen. Winston-Salemin kisassa on tarjolla 250 ATP-pistettä voittajalle ja mukana on 48 pelaajaa.

Suomen Emil Ruusuvuori tulee nousemaan maanantaina julkaistavalla ATP-listalla sijalle 56. Ruusuvuori nousee viikon takaisesta listasta siis neljä sijaa. Suomen miestenniksen kakkospelaaja Otto Virtanen on ensi viikon listalla sijalla 134. Virtanen pelaa seuraavaksi ensi viikolla US Openin karsintoja, johon suomalainen sai sijoituksen. Karsinnoista pääsarjaan edetäkseen tarvitsee voittaa kolme ottelua.

Ruusuvuori pelaa ensi viikolla Winston-Salemin ATP-250 -kisassa. Ruusuvuori on saanut turnaukseen sijoituksen, sillä turnauksessa sijoitetaan 16 parasta pelaajaa 48’sta pelaajasta. Tämä tarkoittaa sitä, että suomalainen pääsee suoraan toiselle kierrokselle ja kohtaa sijoittamattoman pelaajan ensimmäisessä ottelussaan.

Toiselle kierrokselle pääsy suoraan tarkoittaa sitä, että Ruusuvuori tienaa turnauksesta vähintään 6,6 tuhatta dollaria ja kymmenen ATP-pistettä. Pääsy kolmannelle kierrokselle tuplaa pisteet ja tienistit nousevat yli 11 tuhannen dollarin. Turnauksessa on palkintorahaa tarjolla yli 760 tuhatta dollaria.

Turnauksen ykkössijoitettu pelaaja on Kroatian Borna Coric, joka voitti viime vuonna Cincinnatin Masters-turnauksen, mutta tippui tänä vuonna jatkosta toisella kierroksella Hubert Hurkaczia vastaan. Kakkossijoitettu pelaaja on Hollannin Tallon Griekspoor, joka on Ruusuvuorta mahdollisesti vastassa kolmannen kierroksen ottelussa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis