Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Miesten moukariin uusi mestarisuosikki? – Karsinnassa nähtiin hirmutulos

Ethan Katzberg heitti yli 81 metriä moukarikarsinnassa.
AOP

Miesten moukarinheiton karsinta oli yksi lauantain aamupäivän kilpailuista. Kahdessa ryhmässä heitetty karsinta piti sisällään perussuorituksia maailman tähdiltä, mutta myös yhden todella hurjan tuloksen joita harvoin karsinnassa nähdään. Kanadalainen moukaritähti heitti a-ryhmässä maansa ennätyksen ja nousi mitali- sekä jopa voittokandidaattien joukkoon sunnuntaina käytävään loppukilpailuun.

Kanadan Ethan Katzberg järjesti miesten moukarinheiton karsinnassa melkoisen yllätyksen Budapestissä käytävissä yleisurheilun MM-kisoissa. Kanadalainen heitti heti ensimmäisellään hurjan tuloksen 81,18, joka ylitti yli neljällä metrillä 77 metriin asetetun karsintarajan. Katzbergin tulos on samalla Kanadan ennätys.

Karsinnan toiseksi heitti b-ryhmän voittanut Ukrainan Mykhaylo Kokhan. Espoon Leppävaarassa alle 23-vuotiaiten Euroopan mestaruutta juhlinut ukrainalainen heitti karsinnassa toisellaan tuloksen 78,47. Ensimmäiselläkin heitolla Kokhan olisi selvittänyt tiensä loppukilpailuun, mutta halusi toisella heitolla varmistaa lopullisesti pääsynsä.

Puolalaiset lajin hallitsijat Wojciech Nowicki ja Pawel Fajdek tarvitsivat karsinnassa vain yhden heiton jatkoonpääsyyn. Nowicki heitti ensimmäisellään 78,04 ja Fajdek iski ensimmäisellä lekan lukemiin 77,98.

Unkarilaisyleisön suosikki Bence Halasz heitti myös ensimmäisellään yli karsintarajan. Halaszin tulos oli 78,13. Karsintarajan rikkoi yhteensä kuusi miestä, kun Yhdysvaltain mestari Rudy Winkler nakkasi lekan toisella kuusi senttiä rajan yli lukemiin 77,06.

Suomen edustaja Aaron Kangas heitti karsinnassa kolmannellaan 72,96, joka riitti 17. sijaan. Finaaliin olisi tarvittu tulos 74,56.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu