Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Saga Vanninen avasi seitsenottelun vahvasti ja sivusi omaa ennätystään korkeushypyssä

Saga Vanninen avasi seitsenottelun MM-kisoissa vahvasti
AOP

Yleisurheilun MM-kisat on saatu käyntiin Budapestissä lauantain päiväsession myötä. Heti kisojen avaussessio tarjosi suomalaisittain paljon mielenkiintoista seurattavaa. Myös Saga Vanninen avasi kisaurakkansa lauantaina aamupäivällä, kun naisten seitsenottelussa käytiin avauslajit.

Yksi suomalaisittain kisojen kiinnostavimpia seurattavia on seitsenottelija Saga Vanninen, jonka ottelu-urakka alkoi lauantaina 100 metrin aidoilla sekä korkeushypyllä. Vanninen on avauslajien jälkeen yhdeksäntenä.

Seitsenottelun aloitus viivästyi sateen vuoksi hieman, mutta tositoimiin päästiin aamupäivällä 100 metrin aitojen myötä. Vanninen pinkoi aidat aikaan 13,62. Korkeudessa nainen sivusi upeasti omaa ennätystään 180.

– Korkeus meni ihan hyvin, kun sivusin siinä ennätystä. Aidoissa ei oikein kulkenut, Vanninen kertoi avauslajien jälkeen Ylen lähetyksessä.

– Takareiden kanssa oli vähän haasteita, mikä näkyi aidoissa. Ei mitään ihmeellistä kuitenkaan. Kalevan kisoissa se vähän kipeytyi, ja siitä asti on ollut tuntemuksia.

Vanninen on korkeuden hienon tuloksen myötä ottelussa hyvissä astelmissa ja on kahden lajin jälkeen yhdeksäntenä pistein 2011.

Ottelun ennakkosuosikki, yhdysvaltalainen Anna Hall, johtaa ottelua pistein 2145. Naista jahtaavat parhaillaan tiukimmin tämän maannaiset Taliyah Brooks ja Chari Hawkins.

Seitsenottelu jatkuu iltasessiossa kuulantyönnöllä, mikä on Vanniselle vahva laji sekä 200 metrin juoksulla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu