Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Hurja sekuntitaistelu MM-kullasta seitsenottelussa! – Saga Vanninen puristi yhdeksänneksi

Naisten seitsenottelussa nähtiin äärimmäisen tiukka loppuratkaisu
AOP

Naisten seitsenottelun mestaruus ratkottiin äärimmäisen jännittävällä 800 metrin kisalla Budapestin illassa. Myös Suomen Saga Vanninen päätti ottelu-urakkansa sunnuntai-iltana vahvaan esitykseen.

Naisten seitsenottelun maailmanmestaruutta juhli lopulta päätöslajin päätteeksi Iso-Britannian Katarina Johnson-Thompson, joka lähti viimeiseen lajiin kärkipaikalta. Naisen kovin haastaja ja koko kilpailun ennakkosuosikiksi ennakoitu Yhdysvaltain Anna Hall taisteli tiukasti loppuun saakka, mutta lopulta sekuntipeliksi mennyt ratkaisu kääntyi britti Johnson-Thompsonin eduksi.

Hallin oli pakko lähteä ennakkoluulottomasti hakemaan eroa Johnson-Thompsoniin ja paineli 800 metriä aikaan 2.04,09. Johnson-Thompson pysyi kuitenkin riittävän lähietäisyydellä, eikä Hallin ero lopulta aivan riittänyt kultaan.

Britti juhli uransa toista MM-kultaa pistein 6740. Hall jäi hopealle pistein 6720 – vain 20 pisteen päähän kullasta. Pronssia nappasi Hollannin Anouk Vetter, joka pystyi pitämään niukasti kotiyleisön suosikin, Unkarin Xénia Krizsánin, takanaan vaikka päätöslaji ei hollantilaisella sujunutkaan.

Saga Vanninen lähti päätöslajiin sijalta yhdeksän ja piti sen loppuun saakka. Naisen loppupisteet olivat lopulta 6289. 800 metriä taittui Vanniselta aikaan 2.20,13.

Vaikka Vannisella itsellään varmasti jäi osasta lajeja hieman hampaankoloon, oli suoritus nuorelle urheilijalla hienoa. Ennätyssarjaansa Vanninen ei pystynyt tällä kertaa ottelemaan, mutta nainen tuli ryminällä aikuisten arvokisoihin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu