Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Lentopallo

Ranska kaatoi Suomen tylyin erävoitoin lentopallon EM-kisoissa – Ottelu herätti kuitenkin toiveita joukkueen päätavoitetta ajatellen

Suomen naiset taistelevat huomenna EM-kisojen pudotuspelipaikasta
AOP

Suomen naiset kokivat tylyn 3-0 tappion Ranskalle lentopallon EM-kisoissa. Ottelu herättää kuitenkin toiveita tärkeän Espanja-ottelun alla.

Suomi pelasi lentopallon naisten EM-kisoissa sunnuntaina alkulohkossa Ranskaa vastaan. Ranska vei ottelun puhtaalla pelillä kolmessa erässä, mutta suomalaisnaisten esitys oli todella lupaava kisojen pudotuspelipaikkaa ajatellen.

Suomi laittoi kovan lentopallomaa Ranskan todella tiukille, eikä 3-0 tappio varsinaisesti kerro pelin kuvasta, sillä Suomi taisteli tosissaan erävoitoista. Kaksi ensimmäistä erää Ranska vei vain todella tiukasti 25-22. Kolmannessa erässä Suomi taipui hieman, mutta rakensi siinäkin hyvillä palloilla loistavia hyökkäyksiä.

– Meiltä ihan tasapainoinen peli. Se ärsyttää, kun emme saaneet pistettä emmekä edes erää, Daniela Öhman summasi ottelusta.

Sunnuntain esitys valaakin uskoa joukkueen maanantain äärimmäisen tärkeään Espanja-otteluun.

Alkueräotteluita pelataan Tallinnassa keskiviikkoon saakka, mutta käytännössä maanantain Espanja-ottelun panoksena on paikka turnauksen jatkopeleihin. Neljästi aiemmin EM-turnauksessa mukana ollut Suomi ei ole koskaan edennyt turnauksessa jatkopeleihin. Nyt siihen olisi loistava paikka.

Joukkueella onkin ollut koko EM-projektin ajan päätavoitteena jatkopaikka kisoissa.

– Sillä mielellä on tehty töitä koko ajan. Olisi jo korkea aika onnistua, Öhman totesi.

Maanantain vastus Espanja pääsee otteluun lepopäivä alla, kun Suomi puolestaan pyrkii palautumaan Ranska-ottelusta nopeasti. Espanja on avannut turnauksensa kolmella tappiolla, mutta erityisesti joukkueen tiukka puolustus varmistaa, että Suomen on oltava maanantaina parhaimmillaan.

– Espanja puolustaa välillä kaiken. Palloa pitää lyödä tosi lujaa, jos aikoo saada pisteitä, Öhman tuumi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Lentopallo