Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Lentopallo

Ranska kaatoi Suomen tylyin erävoitoin lentopallon EM-kisoissa – Ottelu herätti kuitenkin toiveita joukkueen päätavoitetta ajatellen

Suomen naiset taistelevat huomenna EM-kisojen pudotuspelipaikasta
AOP

Suomen naiset kokivat tylyn 3-0 tappion Ranskalle lentopallon EM-kisoissa. Ottelu herättää kuitenkin toiveita tärkeän Espanja-ottelun alla.

Suomi pelasi lentopallon naisten EM-kisoissa sunnuntaina alkulohkossa Ranskaa vastaan. Ranska vei ottelun puhtaalla pelillä kolmessa erässä, mutta suomalaisnaisten esitys oli todella lupaava kisojen pudotuspelipaikkaa ajatellen.

Suomi laittoi kovan lentopallomaa Ranskan todella tiukille, eikä 3-0 tappio varsinaisesti kerro pelin kuvasta, sillä Suomi taisteli tosissaan erävoitoista. Kaksi ensimmäistä erää Ranska vei vain todella tiukasti 25-22. Kolmannessa erässä Suomi taipui hieman, mutta rakensi siinäkin hyvillä palloilla loistavia hyökkäyksiä.

– Meiltä ihan tasapainoinen peli. Se ärsyttää, kun emme saaneet pistettä emmekä edes erää, Daniela Öhman summasi ottelusta.

Sunnuntain esitys valaakin uskoa joukkueen maanantain äärimmäisen tärkeään Espanja-otteluun.

Alkueräotteluita pelataan Tallinnassa keskiviikkoon saakka, mutta käytännössä maanantain Espanja-ottelun panoksena on paikka turnauksen jatkopeleihin. Neljästi aiemmin EM-turnauksessa mukana ollut Suomi ei ole koskaan edennyt turnauksessa jatkopeleihin. Nyt siihen olisi loistava paikka.

Joukkueella onkin ollut koko EM-projektin ajan päätavoitteena jatkopaikka kisoissa.

– Sillä mielellä on tehty töitä koko ajan. Olisi jo korkea aika onnistua, Öhman totesi.

Maanantain vastus Espanja pääsee otteluun lepopäivä alla, kun Suomi puolestaan pyrkii palautumaan Ranska-ottelusta nopeasti. Espanja on avannut turnauksensa kolmella tappiolla, mutta erityisesti joukkueen tiukka puolustus varmistaa, että Suomen on oltava maanantaina parhaimmillaan.

– Espanja puolustaa välillä kaiken. Palloa pitää lyödä tosi lujaa, jos aikoo saada pisteitä, Öhman tuumi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Lentopallo